Za bolje korisničko iskustvo i analizu posjeta stranice koristimo kolačiće. Za više informacija pritisnite ovdje.
IZABERITE DRŽAVU:

Trosjedi i sofe na razvlačenje s ležajem 180 cm

6052kn
Prednarudžba Več barv
232118100 cm
5982kn
Prednarudžba Več barv
20511587 cm

Trosjedi s ležajem 180 cm

Tražite ležaj koji će vam ponoći osigurati udoban san s velikom površinom za spavanje? Trosjed s ležajem 180 cm je vaš pravi izbor, a slike i informacije o proizvodu su dostupne u ovoj kategoriji proizvoda.

Izrada trosjeda velikih dimenzija je zahtjevna i u nju je uloženo mnogo truda pa se posljedično tome takvi modeli proizvode u ograničenim količinama visoke kakvoće. Osnovno pravilo kod izrade metalne konstrukcije širine 180 cm je visoka podnošljivost na opterećenje i duži životni vijek proizvoda. Konstrukcije izrađene od drugih materijala ne osiguravaju potrebnu kompaktnost i podnošljivost na mehanička opterećenja. Kupite povoljno i kvalitetno trosjed uz nekoliko klikova, ispunite i predajte online narudžbu na Svijetnamještaja.hr.

Kod odabira ovakvog trosjeda važnu ulogu predstavlja i mehanizam koji vaš udoban dnevni namještaj pretvara u komforan i prostran ležaj za noćno spavanje. Najpraktičniji i najpogodniji mehanizam za takve ležajeve širine 180 cm je mehanizam »harmonika« jer svojom jednostavnom transformacijom podnosi svakodnevna opterećenja i osigurava ravnu površinu za spavanje. Svijetnamještaja.hr online trgovina s najboljim cijenama tapeciranog namještaja nudi široku paletu trosjeda na razvlačenje.

Kategorije:
Cijena:
kn
kn
Širina:
mm
Dubina:
mm
Visina:
mm
Brendovi:
Stil:
Mehanizam:
Okvir:
Jezgra madraca:
Latoflex:
Ladica za posteljinu:
FILTRIRAJ

MIŠLJENJA STRANK

GOR