Za bolje korisničko iskustvo i analizu posjeta stranice koristimo kolačiće. Za više informacija pritisnite ovdje.
IZABERITE DRŽAVU:

Analiza najpopularnijih kreveta proizvođača ASM Meble

Poljski proizvođač namještaja za interijere ASM Meble je na tržištu prisutan od 2010. godine i u vrlo kratkom vremenu je postao konkurencija drugim proizvođačima namještaja na poljskom tržištu. Povoljne cijene namještaja prihvatljive za svačiji džep su razlog brzog probitka na inozemno tržište. ASM Meble je poznat kao proizvođač namještaja raznolikog stila s naglaskom na unikatan dizajn. U nastavku donosimo analizu najbiranijih kreveta ovog proizvođača.

Krevet Dino II 90 x 200

Odabrati odgovarajući krevet nikada nije bio lagan zadatak posebno zato što prije kupovine treba razmisliti o brojnim faktorima koji su odlučujući za kupnju idealnog kreveta. Ponekad krevet kupujemo za prijelazno razdoblje, ako opremamo sobu za tinejdžera, stan za najam ili se planiramo u bližnjoj budućnosti seliti. U tom slučaju je krevet Dino II poljskog proizvođača ASM Meble odličan odabir.

Funkcionalnost i dizajn kreveta

Krevet Dino II dimenzija 90 x 200 cm je odlično rješenje za garsonjere, manje gradske stanove ili sobe za mlade. Krevet pruža sigurno utočište jer ima podignute stranice uzglavlja i podnožja, a njegova funkcionalnost se izražava kroz dvije police u donjem prostoru kreveta koje služe za praktično, priručno odlaganje predmeta tijekom boravka u krevetu. Zbog ovih osobina je krevet odličan odabir za stanove manje kvadrature ili garsonjere, a dolazi u kompletu s podnicom pa ćete odabirom ovog kreveta uštedjeti svoje dragocijeno vrijeme i novac. Preostaje vam samo odabrati odgovarajući madrac koji možete pronaći u bogatoj ponudi našeg webshopa i dobar, kvalitetan san je zagarantiran.

Materijali i boje

Krevet Dino II dolazi u imitaciji hrastovine s bijelim ladicama na izvlačenje, ova klasična neutralna izvedba boja će se odlično uklopiti u ambijent prostora i uklopiti u postojeći stil uređenja. Krevet je izrađen od iverice i ima jednogodišnje jamstvo.

Zašto odabrati krevet Dino II?

 • Povoljna cijena,
 • jednostavna montaža,
 • puno prostora za odlaganje,
 • jednostavan dizajn,
 • jednogodišnje jamstvo.

Dječji krevetić Tymek 60 x 120

Na prvi pogled svi krevetići za bebe i mališane djeluju isto no to uopće nije tako jer, ako bolje pogledamo vidimo da su brojni detalji upravo ono po čemu se krevetići međusobno razlikuju. Želite kupiti krevetić koji vas neće razočarati po povoljnoj super cijeni i osigurati svome djetetu sigurno i mirno mjesto za san? Odaberite dječji krevetić Tymek 60 x 120 koji će ispuniti sva vaša očekivanja.

Dječji krevetić Tymek dimenzija 60 x 120 cm je vrlo popularan i najčešće biran izbor posjetitelja našeg webshopa jer nudi lijep i jednostavan dizajn, odličnu cijenu i podesivu podnicu na nekoliko razina koja će omogućiti upotrebu krevetića za duži vremenski period. Ovaj dječji krevetić je doista najbolji odabir za roditelje jer nudi transformaciju krevetića i raste zajedno s vašim mališanom. Kada vaš mališan postane dovoljno samostalan ogradicu jednostavno odstranite i dječji krevetić Tymek postaje dječji krevet.

Možete birati iduće dimenzije i kombinacije:

 • krevetić Tymek 60 x 120 cm s madracom,
 • krevetić Tymek 60 x 120 cm s ladicom,
 • krevetić Tymek 60 x 120 cm s ladicom i madracom.

Boje i materijali:

Proizvođač ASM Meble koristi boje s certifikatom koje zadovaljavaju sve europske standarde i norme te su potpuno sigurne za zdravlje djece. Krevetić Tymek 60 x 120 cm dolazi u izvedbi bijele boje koja je posljednjih godina vrlo popularna u odabiru dječjeg namještaja, krevetić je izrađen od borovine, a pomoćni elementi su od metala.

Zašto odabrati upravo ovaj krevetić?

 • povoljna cijena,
 • multifunkcionalnost,
 • privlačan dizajn,
 • drven okvir.

Krevet Vicky 180 x 200 – hrast

U današnje vrijeme je puno teže odabrati krevet nego prije 10-ak godina jer je ponuda na tržištu vrlo široka i raznolika. Ako niste poklonik inovativnih i modernih rješenja te više volite klasiku i točno znate što želite možda vam izbor bude malo lakši. Većina ljudi se odlučuje za klasične krevete s otvorenim prostorom ispod kreveta, a ako ste i vi jedan od poklonika ovakog klasičnog stila odaberite krevet Vicky 180 x 200 cm.

Jednostavan, nenametljiv i lijep dizajn kreveta Vicky dimenzija 180 x 200 cm će se odlično uklopiti u postojeći stil uređenja u vašem prostoru, radi jednostavnog dizajna će i montaža kreveta biti puno jednostavnija. Krevet Vicky spada u veće bračne krevete s otvorenim prostorom ispod kreveta koje osigurava protočnost zraka, jednostavnije čišćenje i mogućnost naknadne montaže LED rasvjete koja će pružiti poseban ugođaj u prostoru. Krevetu dodajte noćne ormariće Vicky i ostvarite cjelovit izgled spavaće sobe.

Boje i materijali

Krevet dolazi u imitaciji hrastovine i odlično se nadopunjuje s drugim stilovima uređenja, Univerzalna nijansa svijetle hrastovine je vrlo zahvalna i ostavlja mogućnost naknadne kupovine namještaja u istom stilu. Krevet je izrađen od iverala, pomoćni elementi su od metala, a podnica od punog drveta. Kupnjom kreveta Vicky osigurajte udoban san i bezbrižnu kupovinu uz jednogodišnje jamstvo.

Zašto odabrati upravo krevet Vicky?

 • Povoljna cijena,
 • dobra prozračnost,
 • jednostavna montaža,
 • jednobojni dizajn i nadopunjavanje s drugim stilovima,
 • jednogodišnje jamstvo.

Dječji krevetić Cypi II 60 x 120 + madrac

Odabir dječjeg krevetića djeluje kao vrlo jednostavan zadatak no prije kupovine treba dobro razmisliti što želimo. Većina roditelja tijekom kupovine puno pažnje pridaje izgledu, a premalo pažnje usmjerava na funkcionalnost krevetića. Često se događa da kupci uopće ne znaju koliko dječji krevetići mogu biti funkcionalni i praktični, i to oni s odličnom povoljnom cijenom. Ako želite siguran i funkcionalan dječji krevetić predlažemo odabir krevetića Cypi II 60 x 200 + madrac.

Što nudi krevetić Cypi II s madracom?

Dječji krevetić Cypi II s madracom dimenzija 60 x 120 cm ima sve što vaše dijete treba za kvalitetan i siguran san. Krevet dolazi u kompletu s podnicom i madracom po odličnoj cijeni i dostupan je za svačiji džep. Krevetić ima podesivu podnicu što omogućava podešavanje na više razina te prilagodbu zaštitne ograde što znači da krevetić raste zajedno s vašim djetetom i možete ga koristiti duži vremenski period. Odličan odabir zar ne?

Odaberite iduće dimenzije i kombinacije:

 • dječji krevetić Cypi II 60 x 200 bez madraca,
 • dječji krevetić Cypi II Plus 60 x 200 s ladicom i madracom,
 • dječji krevetić Cypi II 60 x 200 bez madraca s ladicom.

Materijali i boje

Krevetić Cypi II 60 x 120 s madracom će vas oduševiti i s izborom materijala od kojih je krevetić napravljen, a to je prirodna borovina. Proizvođač ASM Meble koristi boje koje udovoljavaju svim europskim normama i standardima, krevetić je bijele boje za koju se zadnjih godina odlučuje sve više roditelja tijekom opremanja dječjih soba i dolazi u kompletu s madracom od pjene.

Zašto kupiti dječji krevetić Cypi II s madracom?

 • Podešavanje razine podnice,
 • različite opcije podešavanja zaštitne ogradice,
 • uključena podnica i madrac od pjene,
 • krevetić od prirodnog drveta,
 • jednogodišnje jamstvo.

Dječji krevetić Ala II 60 x 120

Na prvi pogled odabir krevetića za bebe i mališane djeluje jednostavno, no svi koji su ovo iskustvo već proživjeli znaju da to nije tako jednostavno. Prije kupovine treba istražiti tržište i informirati se o mogućnostima, kombinacijama i rješenjima koja će vam olakšati upotrebu i pojednostaviti život. U tom smjeru razmišljaju i proizvođači namještaja te neprestano nadograđuju koncept dječjih krevetića kako bi olakšali život novopečenim roditeljima.

Dječji krevetić Ala II dimenzija 60 x 120 cm nudi visoku ogradicu koja je zaslužna za sigurnost vašeg mališana, krevetić ima i podesivu podnicu na više razina pa omogućava upotrebu krevetića duži niz godina, kako raste dijete tako se i krevet prilagođava starosti vašeg djeteta.

Možete odabrati iduće dimenzije krevetića:

 • dječji krevetić Ala II 60 x 120 s madracom,
 • dječji krevetić Ala II Plus 60 x 120 s ladicom i madracom,
 • dječji krevetić Ala II Plus 60 x 120 s ladicom.

Materijali i boje

Krevetić Ala II 60 x 120 s madracom će vas oduševiti i s izborom materijala od kojih je krevetić napravljen, a to je prirodna borovina. Proizvođač ASM Meble koristi boje koje udovoljavaju svim europskim normama i standardima, krevetić je bijele boje za koju se zadnjih godina odlučuje sve više roditelja tijekom opremanja dječjih soba i dolazi u kompletu s madracom od pjene.

Zašto kupiti dječji krevetić Ala II 60 x 120?

 • Odlična cijena,
 • podešavanje razine podnice,
 • uključena podnica,
 • mogućnost odstranjivanja ogradice.
 • jednogodišnje jamstvo.
«

Imaš pitanje?

MIŠLJENJA STRANAKA

Dvosjed Neva 2

   Jasna - 2021-11-25

Jako zadovoljni kupovinom! Kauč izgleda solidnije od većine sličnih na našem tržištu. Promptan odgovor na upite, dostava u dogovorenom roku. Puno hvala ljubaznom osoblju i na stručnim savjetima pri odabiru tkanine.

+ potpuno odgovara slikama i opisu, čvrst okvir, tvrđa spužva, udoban za sjedenje, lako se pretvara u ležaj

- jastuci su udobni, ali su nešto manji od naslona za leđa

3D PCV panel Svijetli kamen

   Josip - 2021-11-22

Koliko panela ima za taj novac?

Boxspring krevet Jasmina 180x200

   Marina Pap - 2021-10-27

Krevet je odličan,za kraljeve,sve preporuke?

+ Lijep,lagan,jednostavna montaža

Krevet Michigan 90x200 cm sonoma hrast

   Marija - 2021-10-10

Prezadovoljna sam kupovinom.

Kutna garnitura Menor

   Nikolina Juretic - 2021-04-30

Garnitura je stigla (u Zagreb) 3 tjedna prije predvidenog datuma dostave. Materijal, boja, dimenzije, sve potpuno odgovara opisu i slikama na stranici. Kad smo narucili namjestaj (narucili smo i blagovaonski stol osim garniture), sutradan smo primili poziv osoblja kojima smo potvrdili narudzbu i sve specifikacije proizvoda. Takoder su nas zvali 2 dana prije dostave da se najave i provjere hocemo biti doma. Prezadovoljni smo i namjestajem i uslugom! Najtoplije preporuke.

Stol na razvlačenje Nika 140 cm

   Nikolina Juretic - 2021-04-30

Odlican stol, nemamo rijeci. Prezadovoljni smo i proizvodom i uslugom, najtoplije preporuke!

Krevet na kat Roomy 90x200 cm

   Željko - 2021-04-29

Jako lijep i velik te komforan krevet na kat

+ Velik i lijep krevet

- Zahtjevna montaža

Nadmadrac Aero Memory

   Ana - 2021-04-27

Na prvu mi se činilo da je nadmadrac pretvrd kad legneš, ali nije, odličan je, super spavam, ne bole me više zglobovi, astma se smirila jer sam alergična na prašinu i grinje. Naručila sam jedan nadmadrac za psa, dala ga prepoloviti i sad i pas više ne dolazi na krevet.

+ Niti pretvrd niti premekan nadmadrac, ima memorijsku pjenu zbog koje se odlično prilagođava težini tijela, navlaka je od kvalitetnog materijala i definitivno štiti od grinja.

GOR