Za bolje korisničko iskustvo i analizu posjeta stranice koristimo kolačiće. Za više informacija pritisnite ovdje.

Dječje sobe Gami. Top 5 odabir kupaca

Francuski proizvođač namještaja Gami (Gami Fabricant Francias) je poznat po modernom namještaju i kvalitetnoj proizvodnji s ciljem očuvanja okoliša i prirode. Tvrtka postoji već više od 60 godina, ima dugogodišnju tradiciju, a proizvodnju namještaja prilagođava tržištu i trendovima opremanja interijera. Namještaj se proizvodi isključivo u Francuskoj, a ovaj put donosimo pregled namještaja za dječje sobe Gami.

Krevet za mlade Duplex 90 x 200

Kada biramo krevet za mlade imamo drugačija mjerila kao kada krevet tražimo za sebe, na kupovinu kreveta utječu i brojni faktori, a moramo uzeti u obzir i to da krevet za mlade ne kupujemo za neki duži period. Ako tražite dobar omjer cijene, kvalitete i izdržljivosti tada je krevet Duplex francuskog proizvođača odličan izbor.

Krevet za mlade Duplex dimenzija 90 x 200 cm se može pohvaliti odličnom cijenom, kvalitetom, jednostavnim elegantnim dizajnom i stoga je vrlo tražen artikl u našem webshopu. Ako za prostor ispod kreveta želite dodatnu ladicu možete ju naručiti dodatno uz doplatu, a možete ju uvijek i naknadno naručiti.

Možete birati ove dimenzije kreveta:

 • 90 x 190 cm,
 • 140 x 190 cm,
 • 120 x 200 cm,
 • 140 x 200 cm.

Mogućnost opremanja sobe u setu

Ako želite sobu za tinejdžera opremiti u cijelosti uz krevet možete naručiti i drugi namještaj iz seta sobe za mlade. (gledaj soba za mlade Duplex). U ponudi naše online trgovine su dostupne doista različite komponente elemenata s kojima možete opremiti i urediti unikatnu sobu za mlade u skladu s vlastitim željama i potrebama.

Materijali i boje

Tijekom odabira kreveta za mlade je potrebno obratiti pažnju na materijal izrade no materijal u ovom slučaju nije odlučujući faktor jer dječju sobu ne opremamo za duži niz godina. No svakako moramo misliti na kvalitetu, udobnost i sigurnost korištenja kreveta koji će utjecati na zadovoljstvo i odmor djeteta. Krevet Duplex je izrađen od kvalitetnog iverala u imitaciji boje kestena. Elementi crne boje dodatno naglašavaju lijep kontrast namještaja koji će se odlično nadopunjavati uz različite stilove uređenja sobe.

Zašto se kupci često odlučuju za krevet Duplex?

 • Jednostavan, a elegantan dizajn,
 • niski troškovi izrade te konačna niža cijena proizvoda,
 • kvalitetni materijali,
 • izdržljiv okvir,
 • jednogodišnje jamstvo.

Krevet na kat TeoTea 90 x 200

Za opremanja dječje sobe je krevet na kat uvijek odličan izbor jer štedi prostor i nudi više mjesta za igru, učenje i druge dječje aktivnosti. Ako ste baš u potrazi za krevetom na kat savjetujemo odabir kreveta na kat TeoTea francuskog proizvođača Gami koji nudi kvalitetan i moderan dječji namještaj.

Elegantan dizajn

Dječji krevet TeoTea 90 x 200 cm je u našem webshopu vrlo popularan odabir jer se ističe modernim dizajnom i uvelike odstupa od klasičnih modela kreveta na kat koji su nekada bili popularni. Krevet se ističe lijepim izgledom za koji je zaslužan materijal izrade te svojim pravokutnim oblikom koji nudi dodatan prostor u sobi pa čak i u onim sobama iznimno male kvadrature. Ako želite dodatnu ladicu za odlaganje u prostoru ispod kreveta možete ju naručiti uz doplatu, no mjesta za odlaganje će biti dovoljno i bez ladice. Ladica je svakako praktičan dodatak koji će osigurati mjesto za odlaganje udžbenika, knjiga ili dječjih igračaka.

Dimenzije, boje i materijali

Dimenzije kreveta na kat su 244 x 110 x 158 cm, dimenzije obje površine za spavanje su 90 x 200 cm. Krevet na kat TeoTea je dostupan u dvije kombinacije boja, a možete birati bijelu boju + imitaciju hrasta ili sivobijelu kombinaciju. Krevet je izrađen od izdržljivog iverala s dodatnim protuklizajućim trakama na stepenicama za sigurnost djeteta.

Zašto odabrati baš krevet na kat TeoTea?

 • Elegantan dizajn,
 • kvalitetna izrada,
 • prostor za odlaganje u stepenicama,
 • dvije kombinacije boja,
 • protuklizajuće trake na stepenicama,
 • jednogodišnje jamstvo.

Krevet na kat Roomy 90 x 200

Kod opremanja dječje sobe se često odlučujemo za kupovinu kreveta na kat čiji je odabir optimalno riješenje za sobe manje kvadrature, nedvojbeno pruža više slobodnog prostora u sobi za sve dječje aktivnosti. Stoga svakako savjetujemo da razmislite o izdržljivom, kvalitetnom i sigurnom krevetu na kat Roomy francuskog proizvođača Gami u kojem će uživati svako dijete.

Funkcionalan i siguran krevet na kat

>Krevet na kat Roomy 90 x 200 cm je kombinacija klasike s modernim elementima, a može se pohvaliti jednostavnim dizajnom s naglašenim modernim stepenicama. Ističe se nježnom bojom hrastovine i bijelom bojom, a da bi sigurnost djeteta bila na prvom mjestu gornji ležaj ima zaštitnu ogradu. Za što bolju iskorištenost prostora je zaslužna ladica na izvlačenje ispod donjeg ležaja. Ladica nudi dodatan prostor za odlaganje stvari, posteljine i drugih dječjih predmeta u dječjoj sobi, a praktična polica kod donjeg ležaja osigurava dodatan prostor za sitnice vašeg djeteta.

Dimenzije, boje i materijali

Dimenzije kreveta na kat Roomy su 209 x 130 x 145 cm što znači da je ovaj krevet na kat s dimenzijama ležaja 90 x 200 cm vrlo dobar izbor za prostore s nižim stropovima. Krevet na kat Roomy je izrađen od iverala u imitaciji hrasta i bijele boje, a u našem webshopu dolazi u ponudi s podnicom. Kako bi uštedjeli dragocijeno vrijeme i novac u našem webshopu pogledajte i ponudu madraca za krevet ovih dimenzija.

Zašto odabrati krevet na kat Roomy?

 • Vrlo dobra iskorištenost prostora,
 • elegantne linearne linije,
 • kvalitetna izrada,
 • ladica i polica za odlaganje,
 • odlično se kombinira s namještajem svijetlih nijansi.

Dječji krevet Montana 90 x 190

Ako ste u potrazi za krevetom i ne želite za par godina opet kupovati novi krevet tada nudimo odlično rješenje koje će osigurati trajnu upotrebu i udobnost, a to je krevet Montana 90 x 190 cm.

Puno mjesta za odlaganje

Dječji krevet Montana 90 x 190 cm spada među elegantna i funkcionalna rješenja u dječjoj ili sobi za mlade, dostupan je u boji bijelog pepela ili svjetlog hrasta. Krevet Montana se ističe ladicama i policom koje nude dodatan prostor za odlaganje stvari i predmeta. Za kupovinu ovog lijepog dječjeg kreveta će se odlučiti svi koji žele kvalitetu i izdržljivost te duži vijek upotrebe, a spremni su izdvojiti koju kunu više. Krevet je funkcionalan, a vašem djetetu može poslužiti više godina te ga pratiti od bezbrižnih dječjih do pubertetskih dana. Ako imate dovoljno prostora za odlaganje predmeta i dječjih potrepština te smatrate da dodatna ladica nije vaša opcija uvijek se možete odlučiti za jednostavniji i jeftiniji izbor istog stila - dječji krevet Montana 2.

Visoka kvaliteta – dobar san

Ako želite krevet visoke kvalitete za vaše dijete koji će prevenstveno nuditi kvalitetan, udoban i siguran san savjetujemo odabir dječjeg kreveta Montana. Krevet je izrađen od kvalitetnog iverala u imitaciji svijetlog hrasta ili boje bijelog pepela.

Zašto odabrati dječji krevet Montana?

Krevet za mlade Hangun 120 x 200

Krevet za mlade Hangun 120 x 200 cm u imitaciji boje tamnog hrasta je odličan odabir za sve koji žele kombinaciju kvalitetne izrade kreveta po povoljnoj cijeni. Krevet Hangun se može pohvaliti izdržljivošću i kvalitetom pa će vašem djetetu nuditi siguran i udoban san dugi niz godina, a ako smatrate da u dječjoj sobi neće biti dovoljno prostora za odlaganje dječjih premeta savjetujemo odabir ladice za dodatan ležaj. Da bi uštedjeli dragocijeno vrijeme i novac u našem webshopu možete odabrati i podnicu i madrac za odgovarajući krevet te ostvariti dodatan popust.

Krevet Hangun je odlična podloga za uređenje dječje sobe s tamnijim elementima namještaja. Ako preuređujete ili u potpunosti želiti opremiti dječju sobu savjetujemo odabir dječje sobe Hangun gdje uz krevet možete birati brojne druge elemente u istom stilu i tako opremiti unikatnu dječju sobu.

U ponudi su iduće dimenzije kreveta:

 • krevet za mlade Hangun 90 x 190 cm,
 • krevet za mlade Hangun 90 x 200 cm,
 • krevet za mlade Hangun 120 x 190 cm.

Materijali i boje

Za siguran, udoban i kvalitetan san odaberite krevet Hangun od visokokvalitetnog iverala u imitaciji tamnog hrasta. Ručkice elemenata – ako se za njih odlučite – su izrađene od MDF-a< u boji tamnog ugljena.

Zašto se odlučiti baš za krevet Hangun?


Imaš pitanje?

MIŠLJENJA STRANAKA

Tabure Kelim

   Ivana - 2022-04-14

Luksuzan , jednostavan i kvalitetan tabure tkanine velvet. Prodavač ljubazan i odlična podrška.

+ Tabure tkanine velvet, kvalitetan i jednostavno luksuzan. Može poslužiti i kao tapecirani stolić..

Stolić za dnevni boravak Cortina

   Ivan Slade - 2022-04-07

predivan stolić, jednostavna montaža, umjetničko djelo u dnevnom boravku, još je lijepši u prostoru nego na slikama

+ Predivan stolić, u živo lijepši nego na slikama

- nema

Krevet Monaco - 90x190 cm

   Jelena Milošević - 2022-04-06

Kvalitetan i čvrst krevet koji smo uspješno sastavili, jako smo zadovoljni.

Krevet Wenecja 160x200 cm

   TAMARA Vapnar - 2022-03-10

Tražimo braćni krevet..npr.ko Venecja..160 × 200 da ima kutiju za posteljinu..i da je u cijeni uključen madrac i podnice..koja cijema..kaj oreporučste nam..i provukli bi na dajners na 2 il 3 god...do 3000 kn..

Set za predsoblje Stella

   Petra - 2022-02-22

Odlicna suradnja. Komoda odgovara opisu. Sve super

+ Taman dimezija da ne zauzima puno prostora

- Nema nedostataka

Trosjed s ležajem Novelty 160 cm - dark grey

   jagodica k - 2022-01-23

Isporuka iznenađujuće brza, trosjed odličan!! Jako zadovoljni, preporuke proslijeđene prijateljima. Hvala vam!!

Dvosjed Neva 2

   Jasna - 2021-11-25

Jako zadovoljni kupovinom! Kauč izgleda solidnije od većine sličnih na našem tržištu. Promptan odgovor na upite, dostava u dogovorenom roku. Puno hvala ljubaznom osoblju i na stručnim savjetima pri odabiru tkanine.

+ potpuno odgovara slikama i opisu, čvrst okvir, tvrđa spužva, udoban za sjedenje, lako se pretvara u ležaj

- jastuci su udobni, ali su nešto manji od naslona za leđa

3D PCV panel Svijetli kamen

   Josip - 2021-11-22

Koliko panela ima za taj novac?
GOR