Za bolje korisničko iskustvo i analizu posjeta stranice koristimo kolačiće. Za više informacija pritisnite ovdje.
IZABERITE DRŽAVU:

Kutne garniture Pionier – top namještaj

Poljska tvrtka Pionier-Meble Lubnice je osnovana 50-ih godina prošlog stoljeća, a njezina glavna djelatnost je proizvodnja tapeciranog namještaja. Za odličan položaj na domaćem i inozemnom tržištu su zaslužna dugogodišnja iskustva i široka paleta konačnih proizvoda (kreveti, kutne garniture, dječji namještaj),a tvrtka se može pohvaliti uspješnim poslovnim konceptom kojeg označavaju pouzdanost, kvaliteta proizvoda, stručnost i praćenje modnih trendova u svijetu namještaja.

Dječja fotelja s ležajem Rito

Kada pomislimo na kutnu garnituru u glavi često vizualiziramo raskošan i velik komad namještaja koji se ponosno ističe u nekom prostranom modernom ambijentu, no iza tog pojma se skriva puno više. U današnje vrijeme većina proizvođača razmišlja o širokom rasponu potreba i želja potencijalnih kupaca tako da na tržištu doista možemo pronaći odlična rješenja za velike i male stambene prostore. Ugodno iznaneđenje je svakako dječja fotelja s ležajem Rito proizvođača Pionier.

Multifunkcionalnost

Dječja fotelja s ležajem Rito dimenzija 86 x 81 cm je jedan od najbiranijih artikala iz ponude našeg webshopa u kategoriji garnitura proizvođača Pionier, pa pogledajmo i zašto? Fotelja je zahvaljujući svojim dimenzijama vrlo praktičan komad namještaja za manje prostore, a zahvaljujući funkciji razvlačenja se jednostavnim potezom pretvori u udoban ležaj za spavanje te štedi vaš prostor u sobi. Udobno sjedenje na fotelji osigurava punjenje od pjene, za stabilnost je zaslužan čvrst i izdržljiv okvir od borovine, a ladica u unutrašnjosti fotelje će vam osigurati dodatan prostor za odlaganje posteljine ili drugih stvari. Fotelja s ležajem Rito nudi multifunkcionalnost i zato nije čudno da je jedan od najpopularnijih artikala poljskog proizvođača Pionier.

Materijali i boje

Dječja fotelja s ležajem Rito dolazi u izvedbi različitih materijala i boja pa tako postoji mogućnost širokog odabira nijansi, tkanina, umjetne kože ili velura. Konstrukcija fotelje je izrađena od borovine i zaslužna za čvrstoću, jezgra sadrži U-opruge i pjenu.

Zašto je dječja fotelja s ležajem Rito vrlo popularan odabir?

 • Kvalitetna izrada,
 • multifunkcionalnost,
 • razvlačenje u udoban ležaj za spavanje,
 • ladica za odlaganje,
 • praktičnost u manjim prostorima.

Kutna garnitura Emilio

Opremanje prostora za dnevno bivanje nije univerzalno pa ćemo tijekom kupovine garniture za naš prostor morati dobro razmisliti o tome što želimo, a da ujedno naš namještaj za sjedenje i opuštanje bude udoban, ergonomičan, praktičan i vizualno ugodan. Ako se odlučite za kupovinu kutne garniture obavezno u nastavku pročitajte nekoliko sljedećih redova.

Funkcionalnost je njezino drugo ime

Kutna garnitura Emilio dimenzija 235 x 179 cm je top proizvod koji za odličnu cijenu nudi sve potrebne elemente koji će vaš dnevni prostor pretvoriti u funkcionalan dnevni boravak. Kutna garnitura ima velik spremnik za posteljinu ili druge stvari, a jednostavnim potezom se pretvori u udoban ležaj za spavanje (do dvije osobe). Za udobno sjedenje je zaslužna jezgra s U-oprugama i pjena, kutna garnitura Emilio ima mogućnost postavljanja lijevog ili desnog kuta tako da je primjerena za svaki prostor. Prije kupovine svakako provjerite dimenzije kako bi izbjegli neugodne situacije.

Materijali i boje

Kutnu garnituru Emilio krase različiti materijali i široka paleta boja, birati možete brojne varijante tkanina, umjetne kože i velura. Čvrsta i stabilna konstrukcija je izrađena od borovine, jezgra sjedišta sadrži pjenu i opruge.

Pet razloga zašto je kutna garnitura Emilio tako popularna:

 • kvalitetna izarada,
 • spremnik za odlaganje,
 • funkcija razvlačenja u dodatan ležaj za spavanje,
 • udobno sjedenje,
 • podesivi nasloni za glavu.

Kutna garnitura Play

Elegantan izgled, minimalističke linije i decentan izgled su samo neke od značajka koje mora posjedovati moderna kutna garnitura. Ako ste se i vi odlučili za kupovinu kutne garniture s ovim karakteristikama tada odaberite garnituru Play poljskog proizvođača Pionier.

Jednostavne linije, decentan dizajn i naglasak na prostoru

Kutna garnitura Play dimenzija 257 x 202 cm se ističe elegantnim dizajnom koji ujedinjuje klsičan i moderan stil. Odličan je odabir koji će obogatiti svaki dnevni prostor, ima funkciju razvlačenja u dodatan ležaj za spavanje te spremnik za odlaganje posteljine ili nekih drugih stvari.

Materijali i boje

Možete birati između nekoliko vrsta tkanine, tri vrste umjetne kože i dvije vrste velura. Svaki od materijala (ima svoje specifikacije) nudi različitu široku paletu boja pa ćete izgled garniture prilagoditi u potpunosti svom ukusu. Kutna garnitura Play je izrađena od borovine i njezina čvrsta i stabilna konstrukcija osigurava dugačak vremenski period korištenja, a jezgra sjedišta sadrži punjenje od pjene i U-opruge.

Zašto je kutna garnitura Play tako popularna?

 • velika ladica/spremnik za odlaganje,
 • minimalistički elegantan dizajn,
 • funkcija razvlačenja,
 • kvalitetna izrada,
 • 18-mjesečno jamstvo.

Kutna garnitura Bardo

Kutna garnitura Bardo se ističe modernim dizajnom, funkcionalna je i udobna te prati korak s vremenom. Zbog svojeg izgleda se odlično uklapa u bilo koji dnevni prostor i zato je jasno da je ova garnitura poljskog proizvođača Pionier top proizvod u našem webshopu.

Funkcionalnost povezana u cijelinu

Kutna garnitura Bardo dimenzija 230 x 160 cm ima spremnik za odlaganje posteljine i drugih stvari te je odličan izbor za gradske stanove, a može se pohvaliti i funkcijom razvlačenja pa ćete jednostavnim potezom garnituru pretvoriti u ležaj za spavanje primjeren za dvije osobe. Za udobno sjedenje je zaslužna jezgra od pjene i U opruga, kromirane nogice zaokružuju cjelokupan izgled garniture.

Materijali i boje

Možete birati između nekoliko vrsta tkanine, tri vrste umjetne kože i dvije vrste velura. Svaki od materijala (ima svoje specifikacije) nudi različitu široku paletu boja pa ćete izgled garniture prilagoditi u potpunosti svom ukusu. Kutna garnitura Bardo je izrađena od borovine i njezina čvrsta i stabilna konstrukcija osigurava dugačak vremenski period korištenja, a jezgra sjedišta sadrži punjenje od pjene i U-opruge.

Zašto kupiti upravo ovu garnituru?

 • Jednostavan elegantan dizajn,
 • moderan dizajn,
 • podesivi nasloni za glavu,
 • velik spremnik za odlaganje,
 • 18-mjesečno jamstvo,
 • kvalitetni materijali.

Kutna garnitura Margo II

Kutnu garnituru kupujemo za duži vremenski period i zato je najbolje tijekom kupovine ne štedjeti i odabrati izdržljive i kvalitetne materijale koji će nam osigurati izdržljivost. Ako želite kvalitetu i udobnost u vašem dnevnom prostoru odaberite kutnu garnituru Margo II poljskog proizvođača Pionier.

Funkcionalnost s dozom elegancije

Kutna garnitura Margo II dimenzija 265 x 265 cm se može pohvaliti kvalitetnom izradom i velikim prostorom za odlaganje posteljine, jastuka i drugih stvari. Funkcija razvlačenja u ležaj za spavanje će omogućiti da se vaši gosti uvijek mogu odmoriti ili prespavati u vašem domu, za dodatnu udobnost su zaslužni podesivi nasloni za ruke. Kutna garnitura ima mogućnost postavljanja u lijevi ili desni kut, kromirane nogice zaokružuju cjelokupan izgled kutne garniture.

Materijali i boje

Kutna garnitura Margo II ima okvir od borovine koji osigurava čvrstu i izdržljivu konstrukciju, pjena i U opruge ispunjavaju jezgru sjedišta na kojem ćete udobno sjediti. Možete birati između nekoliko vrsta tkanine, tri vrste umjetne kože i dvije vrste velura. Svaki od materijala (ima svoje specifikacije) nudi različitu široku paletu boja pa ćete izgled garniture prilagoditi u potpunosti svom ukusu

Pet razloga zašto odabrati garnituru Margo II:

 • kvalitetna izrada,
 • prestižan dizajn,
 • podesivi rukonasoni,
 • funkcija razvlačenja,
 • veliki spremnik.

Imaš pitanje?

MIŠLJENJA STRANAKA

Dvosjed Neva 2

   Jasna - 2021-11-25

Jako zadovoljni kupovinom! Kauč izgleda solidnije od većine sličnih na našem tržištu. Promptan odgovor na upite, dostava u dogovorenom roku. Puno hvala ljubaznom osoblju i na stručnim savjetima pri odabiru tkanine.

+ potpuno odgovara slikama i opisu, čvrst okvir, tvrđa spužva, udoban za sjedenje, lako se pretvara u ležaj

- jastuci su udobni, ali su nešto manji od naslona za leđa

3D PCV panel Svijetli kamen

   Josip - 2021-11-22

Koliko panela ima za taj novac?

Boxspring krevet Jasmina 180x200

   Marina Pap - 2021-10-27

Krevet je odličan,za kraljeve,sve preporuke?

+ Lijep,lagan,jednostavna montaža

Krevet Michigan 90x200 cm sonoma hrast

   Marija - 2021-10-10

Prezadovoljna sam kupovinom.

Kutna garnitura Menor

   Nikolina Juretic - 2021-04-30

Garnitura je stigla (u Zagreb) 3 tjedna prije predvidenog datuma dostave. Materijal, boja, dimenzije, sve potpuno odgovara opisu i slikama na stranici. Kad smo narucili namjestaj (narucili smo i blagovaonski stol osim garniture), sutradan smo primili poziv osoblja kojima smo potvrdili narudzbu i sve specifikacije proizvoda. Takoder su nas zvali 2 dana prije dostave da se najave i provjere hocemo biti doma. Prezadovoljni smo i namjestajem i uslugom! Najtoplije preporuke.

Stol na razvlačenje Nika 140 cm

   Nikolina Juretic - 2021-04-30

Odlican stol, nemamo rijeci. Prezadovoljni smo i proizvodom i uslugom, najtoplije preporuke!

Krevet na kat Roomy 90x200 cm

   Željko - 2021-04-29

Jako lijep i velik te komforan krevet na kat

+ Velik i lijep krevet

- Zahtjevna montaža

Nadmadrac Aero Memory

   Ana - 2021-04-27

Na prvu mi se činilo da je nadmadrac pretvrd kad legneš, ali nije, odličan je, super spavam, ne bole me više zglobovi, astma se smirila jer sam alergična na prašinu i grinje. Naručila sam jedan nadmadrac za psa, dala ga prepoloviti i sad i pas više ne dolazi na krevet.

+ Niti pretvrd niti premekan nadmadrac, ima memorijsku pjenu zbog koje se odlično prilagođava težini tijela, navlaka je od kvalitetnog materijala i definitivno štiti od grinja.

GOR