Za bolje korisničko iskustvo i analizu posjeta stranice koristimo kolačiće. Za više informacija pritisnite ovdje.
IZABERITE DRŽAVU:

Izbor kreveta za obitelji s dvoje ili više djece

Za kvalitetno provedeno vrijeme i udobnu atmosferu u našem domu je važna i kvaliteta odmora i opuštanja, a kada govorimo o opremanju prostora za spavanje u dječjoj sobi dolazimo do zaključka kako taj zadatak može biti vrlo zahtjevan i iscrpljujuć. Odabir namještaja za dječju sobu za jedno dijete nije lagan, a kada biramo opremu za dvoje ili više djece možemo reći da se radi o vrlo kompliciranom zadatku posebno kada su djeca različitog spola i s različitim potrebama. Kako odabrati odgovarajući krevet za vaše dijete pogledajte u nastavku teksta.

Važna pravila tijekom uređivanja prostora za spavanje djeteta

Tijekom opremanja prostora za spavanje vašeg djeteta vodite računa o okviru kreveta, madracu ili nadmadracu te prisutnosti ladica za odlaganje posteljine i igračaka.

Spavanje

Prije kupovine kreveta planirajte i analizirajte te se uvijek držite glavnog načela, a to je udobnost bilo da se radi o krevetu ili dvosjedu na razvlačenje. Dječji krevet mora biti udoban i privlačan, ako se vašem djetetu sviđaju svijetlije boje i određeni motivi poslušajte njegove želje. Udoban i lijep krevet po mjeri vašeg djeteta će olakšati večernju rutinu odlaska u krevet i djetetu i vama …

Madrac ili navlaka

Na kvalitetu sna utječe u velikoj mjeri kvalitetan madrac i zato stručnjaci predlažu odabir ortopedskih madraca koji će osigurati zdravo spavanje s pravilnim položajem kralježnice za vaše dijete. Pravilno držanje djeteta se uči od malih nogu i položaj kralježnice je jedna od najvažnijih komponenti tijekom odabira kreveta za vašeg mališana stoga vrijedi pravilo da kod kupovine dječjeg madraca nikako ne štedite.

Posteljina

Važno je da dijete od malih nogu nauči pospremati svoj krevet i da mu to postane jutarnja rutina, a u tome mu svakako mogu pomoći ladice za odlaganje posteljine ili igračaka uz koje će ovaj zadatak postati zabava.

Brojni roditelji imaju problem s donošenjem odluke kada treba odabrati odgovarajući krevet za dvoje ili troje djece i često si postavljaju pitanje kakav krevet bi bio primjeren. Na to pitanje je teško dati odgovor posebice jer odabir kreveta ovisi i o dimenzijama sobe. Krevet je prostor koji u dječjoj sobi neće biti namijenjen samo spavanju već i drugim aktivnostima poput provođenja slobodnog vremena i igranja. Ako u sobi ima dovoljno mjesta tada je najbolje postaviti više jednostrukih kreveta i problem je riješen, ako je soba manje kvadrature uštedite na prostoru postavljanjem kreveta na kat ili kreveta na razvlačenje.

Prednosti kreveta na kat

Glavne prednosti kreveta na kat su kompaktnost, privlačan dječji dizajn i odlična cijena. Krevet na kat je odlično dugoročno riješenje s kojim ćete uštedjeti prostor u sobi i omogućiti djeci ugodan odlazak na spavanje koje s krevetom na kat postaje lagana rutina. Krevet na kat djeci omogućuje ugodan san i veselu igru.

Današnji proizvođači namještaja izrađuju suvremene modele kreveta na kat koji se u kasnijoj fazi odrastanja djece mogu razdvojiti u dva odvojena kreveta i takav izbor je odlično rješenje kada se radi o djeci različitog spola za koje je kasnije primjereno spavanje u odvojenim sobama. Takve krevete možete naći po odličnim cijenama u našem webshopu Svijetnamještaja.hr.

Prednosti jednostrukog kreveta

Prednost jednostrukih kreveta leži u odabiru široke ponude dizajna jer svaki proizvođač interijera nudi u svom programu liniju dječjih soba u različitim stilovima s motivima omiljenih dječjih likova. Upravo takve različite modele kreveta kao npr. model trkaćeg auta možete pronaći u ponudi našeg webshopa i to po odličnim cijenama.

Prednosti sofe ili kreveta na razvlačenje

S modelom kreveta na razvlačenje ćete uštedjeti prostor u sobi, ali vodite računa o odabiru odgovarajućeg nadmadraca kako bi djetetu osigurali kvalitetan prostor za spavanje. Trošak takvog modela je viši od jednostrukog kreveta, no treba napomenuti da u nerazvučenom obliku ovakav model može poslužiti za svakodnevno opuštanje i odmor tijekom dana kako djeteta tako i roditelja.

Važno: pravilan pristup biranja kreveta će zasigurno osigurati udoban i kvalitetan san vašeg djeteta neovisno o tome za koji krevet se odlučite. Ako tijekom odabira kreveta ili predavanja narudžbe imate dvojbe i pitanja na koja ne znate odgovor, svakako se obratite našim stručnim prodajnim savjetnicima koji će vam rado pomoći.

Želimo vam ugodnu kupovinu u webshopu Svijetnamještaja.hr!


Imaš pitanje?

MIŠLJENJA STRANK

Stolica Paesana natur

   Gal - 2021-01-18

Lijepe stolice

Uredska stolica Nety crna

   DUŠKO - 2021-01-13

Za te novce jako zadovoljan

Trosjed Saša

   vasilij - 2021-01-13

Trosjed je stigao u dogovorenom terminu :)

+ Trosjed udoban i cijena nam je bila super:)

Uredska stolica Cheer zelena

   Aleš - 2021-01-11

Dobra stolica

Stol na razvlačenje Nika 140 cm

   Tatjana - 2021-01-09

Jako zadovoljni sa stolicama Jožef i stolom Nika. Od pristupa vaših zaposlenih pa do dostave je sve za čistu peticu. Hvala!

Madrac Magnat 3D - 140x200 cm

   Teja - 2021-01-06

Super

Blagovaonski stol Garian II 200x100 cm

   Boris - 2021-01-06

Vrhunski stol!!! Top

Dječji krevet Classic - 80x160 cm - bijela+graphite

   Vesna - 2021-01-05

Jako zadovoljni s krevetom, ažurnost djelatnika i dostava u navedenom roku.

+ Kvalitetan krevet

GOR