Za bolje korisničko iskustvo i analizu posjeta stranice koristimo kolačiće. Za više informacija pritisnite ovdje.
IZABERITE DRŽAVU:

Najpopularniji dječji namještaj ML Meble

Namještaj ML Meble u vaš prostor donosi svježinu i dio prirode, a prirodni tonovi namještaja bude osjećaj bezvremenske ljepote prirodnog stila. ML MEBLE je obiteljska poljska tvrtka osnovana 1996. godine kojom upravlja jedan vlasnik, na samim počecima poslovanja je tvrtka djelovala kao manji postolarski obrt drugačijeg profila proizvodnje nego danas. Razvojem i promjenom načina poslovanja danas je proizvodnja namještaja proširena na namještaj za opremanje dnevnih boravaka, spavaćih soba, soba za mlade, blagovaonice, hodnike, radne sobe i urede. Namještaj ML Meble proizvođača je proizveden uz pomoć moderne opreme i predstavlja kvalitetu vrhunske izrade.

Dječja soba Drop – metalik siva

Odabir namještaja za dječju sobe može biti zahtjevan ali i ugodan zadatak, zavisi kako tome zadatku pristupate. Ne zaboravite u izbor namještaja uključiti i vaše djete te razmisliti o njegovim željama, raditi kompromise i na kraju zajedno odlučiti koji namještaj izabrati za dječju sobu.

Kvalitetan, elegantan i promišljen izbor

Dječja soba Drop poljskog proizvođača ML Meble je jedan od kvalitetnijih proizvoda i može puno ponuditi. Sadrži praktičan i funkcionalan sistem 'Drop' pa ju možete kombinirati u skladu s vašim željama (set sadrži 23 elementa) i opremiti unikatnu dječju sobu u kojoj će vaše dijete rado boraviti. Izgled elemenata se ističe prirodnim i pastelnim tonovima boja koje stvaraju ugodan ambijent.

Unikatnu dječju sobu Drop od iverala možete sastaviti od idućih elemenata: krevet, niski i visoki ormari, taburei, poličari, regali, komode, radni stol, police i dr. Dječja soba Drop je dostupna u metalik sivoj boji (u našem webshopu je dostupna i svijetlo siva boja) te je primjerena za djevojčice i dječake.

Pogledajmo glavne elemente sobe Drop koji će vas oduševiti:

 • krevet: vrlo praktičan, ima mogućnost dodavanja ili oduzimanja dodatnih elemenata.
 • Radni stol: izrađen od iverala, ima praktičnu policu na izvlačenje za tipkovnicu ili odlaganje knjiga, uz to sadrži puno prostora za odlaganje predmeta i knjiga.
 • Komoda: sadrži puno prostora za odlaganje, dolazi u kombinaciji tri boje koje stvaraju ugodan ambijent u prostoru.
 • Tabure: upravo je tabure jedan od najpopularnijih artikala proizvođača ML Meble u našoj online trgovini. A zašto? Sadrži kotačiće za lakše korištenje te je vrlo praktičan, kompaktan, udoban i nudi dodatan prostor za odlaganje.

Zašto odabrati dječju sobu Drop?

 • brojne mogućnosti za unikatan dizajn,
 • kvalitetna izrada,
 • elegantan odabir boja,
 • primjerena za djevojčice i dječake.

Krevet Blanco

Krevet Blanco je sastavni dio kolekcije Blanco i sadrži brojne elemente, možete ga odabrati u sklopu seta dječje sobe ili kao pojedinačni artikl. U našem webshopu je popularan odabir kao pojedinačni element i kupci se često odlučuju za ovaj model, pa pogledajmo zašto?

Ne računa se samo dizajn već i funkcionalnost

Krevet krasi poseban i maštovit dizajn koji u sebi skriva dvije vrlo praktične ladice za odlaganje posteljine, igračaka i drugih predmeta za koje obično u ormaru ponestane mjesta. Krevet je izrađen od iverala i medijapana te uključuje podnicu što će vam dodatno uštedjeti vaše dragocijeno vrijeme i novac. Dakle u prvom planu nije samo dizajn već i funkcionalnost dječjeg kreveta koji dolazi u izvedbi s dodatnim elementima koji se mogu odstraniti ili postaviti uz rubne stranice kreveta kako bi se izbjegao učinak "hladnog zida".

Brojne unikatne kombinacije

Ne zaboravite da krevet Blanco možete kombinirati s 32 elementa iz kolekcije Blanco. Nabrojimo neke od njih: noćni ormarići, ormar za odjeću s ogledalom, komoda, poličar, vješalica, radni stol i brojni drugi elementi. Kolekcija Blanco je moderna, svijetla i prirodnih tonova te se ističe jednostavnim dizajnom i funkcionalnom ulogom. Za kolekciju Blanco vrijedi da ljepota leži u jednostavnosti, kolekcija je inspirirana jednostavnim prirodnim stilom koji se odlično uklapa u svaki prostor.

Zašto kupiti upravo krevet Blanco?

 • Elegantan dizajn,
 • vrlo funkcionalan,
 • zaštitni elementi za spriječavanje efekta "hladnih zidova",
 • kvalitetna izrada,
 • uključena podnica,
 • jednogodišnje jamstvo.

Soba za malde IQ – roza

Odabir namještaja za dječju sobu može biti zahtjevan ali i ugodan zadatak, zavisi kako tome zadatku pristupate. Važno je da se vaše dijete u svojoj sobi osjeća ugodno te da je soba funkcionalna kako bi vaše dijete na najbolji mogući način ispunjavalo svoje školske obaveze i razvijalo kreativnost.

Mogućnost odabira pojedinačnih elemenata

Set sobe za mlade IQ – roza sadrži 18 elemenata. Moderna kolekcija IQ namještaja za mlade prati najnovije modne trendove te je odličan odabir za tinejdžere. Zahvaljujući bogatom izboru elemenata, sistem IQ omogućuje jedinstven i originalan prostor koji možete prilagoditi željama i potrebama vašeg tinejdžera. Odaberite elemente za koje smatrate da će biti potrebni vašem djetetu i tako individualno pristupite opremanju sobe, možete birati elemente iz kolekcije IQ koji su izrađeni od iverala poput kreveta, brojnih ormara, poličara, regala, komode, polica, radnog stola ...

Kolekcija je primjerena za djevojčice i dječake te je dostupna u sivo-bijeloj metalik boji s zelenim, plavim i elementima boje maline. Elemente različitih boja možete kombinirati i kreirati cjelinu u više boja.

Zašto odabrati upravo sobu za mlade IQ?

 • Jednostavan i privlačan dizajn,
 • zanimljive kombinacije boja,
 • jednostavno kombiniranje elemenata,
 • kvalitetna izrada,
 • odlična cijena.

Radni stol Joker P

Ponekad se čini da među radnim stolovima i nema nekih značajnih razlika i da svaki stol ima samo jednu svrhu no tome nije tako. Ako malo detaljnije analiziramo radne stolove vidjet ćemo da su odstupanja velika. Udobnost, ergonomija i funkcionalnost su glavni faktori koji čine značajnu razliku od stola do stola. Ako za svoje dijete tražite dobro dizajniran i funkcionalan radni stol razmislite o odabiru radnog stola Joker P.

Funkcionalnost je njegovo drugo ime

Radni stol Joker P je izrađen od iverala i dostupan je u svijetloj sonoma boji hrasta te je idealno kutno rješenje. Radni stol Joker P je dizajniran za dječje i potrebe tinejdžera kako bi na što efikasniji način izvršavali svoje školske obaveze i razvijali kreativnost u slobodno vrijeme. Ovaj radni stol se tako može pohvaliti s prostorom za odlaganje tipkovnice, prostorom koji je namijenjen stolnom računalu, prostorom koji je namijenjen printeru i prostorom koji sadrži tri ladice i jednu policu. Stol osigurava dovoljno radnog prostora koje će svakom đaku osigurati komforno učenje i dovoljno prostora za sav popratni materijal tijekom učenja poput atlasa, karti i dr. Zbog svih navedenih razloga je radni stol Joker P opravdano vrlo popularan artikl u našem webshopu, a uz sve navedeno ima i odličnu cijenu. Ako vam ovaj radni stol ne odgovara radi kuta postavljanja odaberite radni stol Joker L.

Zašto je radni stol Joker P tako poseban?

 • Polica za printer,
 • polica za računalo,
 • polica na izvlačenje za tipkovnicu,
 • tri ladice,
 • velika radna površina.

Krevet Kubu 120x200

Odabir kreveta za dijete može biti vrlo zahtjevan zadatak koji podrazumijeva izbor odgovarajućih dimenzija kako bi san vašeg djeteta bio ugodan i kvalitetan. Ako smatrate da vaše dijete za kvalitetan i udoban san treba malo veći krevet svakako razmislite o krevetu Kubu dimenzija 120 x 200 cm.

Krevet Kubu je sastavni dio kolekcije dječje sobe Kubu s brojnim elementima. Krevet možete odabrati u setu ili kao pojedinačni artikl koji je vrlo popularan i čest odabir u našem webshopu. Pogledajmo i zašto? ?

Nježne boje i jednostavan dizajn

Krevet Kubu poljskog proizvođača namještaja ML Meble krase nježne boje hrasta i prevladavajuća bijela boja. Krevet predstavlja moderan odabir za dječju ili sobu za mlade.

Krevet krasi jednostavan dizajn nježnih tonova, a krevet u sebi skriva dvije ladice za odlaganje posteljine, igračaka i drugih predmeta za koje u ormaru obično nestane mjesta. Krevet je izrađen od iverala i medijapana te uključuje podnicu što će vam dodatno uštedjeti vaše dragocijeno vrijeme i novac. Dakle u prvom planu nije samo dizajn već i funkcionalnost dječjeg kreveta.

Krevet Kubu možete odlično kombinirati s drugim elementima iz kolekcije Kubu (u setu je 13 različitih elemenata) koji će odlično povezati stilsku komponentu cjeline. Elemente možete birati u ponudi našeg webshopa zato brže bolje u akciju …

Zašto se odlučiti za krevet Kubu?

 • Nadstandardna dimenzija,
 • dvije ladice za odlaganje,
 • kvalitetna izrada,
 • minimalistički moderan dizajn,
 • uključena podnica,
 • jednogodišnje jamstvo.

Imaš pitanje?

MIŠLJENJA STRANK

Stolica Paesana natur

   Gal - 2021-01-18

Lijepe stolice

Uredska stolica Nety crna

   DUŠKO - 2021-01-13

Za te novce jako zadovoljan

Trosjed Saša

   vasilij - 2021-01-13

Trosjed je stigao u dogovorenom terminu :)

+ Trosjed udoban i cijena nam je bila super:)

Uredska stolica Cheer zelena

   Aleš - 2021-01-11

Dobra stolica

Stol na razvlačenje Nika 140 cm

   Tatjana - 2021-01-09

Jako zadovoljni sa stolicama Jožef i stolom Nika. Od pristupa vaših zaposlenih pa do dostave je sve za čistu peticu. Hvala!

Madrac Magnat 3D - 140x200 cm

   Teja - 2021-01-06

Super

Blagovaonski stol Garian II 200x100 cm

   Boris - 2021-01-06

Vrhunski stol!!! Top

Dječji krevet Classic - 80x160 cm - bijela+graphite

   Vesna - 2021-01-05

Jako zadovoljni s krevetom, ažurnost djelatnika i dostava u navedenom roku.

+ Kvalitetan krevet

GOR