Za bolje korisničko iskustvo i analizu posjeta stranice koristimo kolačiće. Za više informacija pritisnite ovdje.

Najpopularniji namještaj za dnevni boravak proizvođača Dolmar

Poljski proizvođač namještaja za interijere Dolmar je prisutan na tržištu već 40 godina, u proizvodnji koristi modernu opremu, prati trendove u proizvodnji namještaja te s lakoćom konkurira drugim proizvođačima namještaja. Tijekom izrade namještaja se ovaj poljski proizvođač trudi istaknuti moderan dizajn i funkcionalnost namještaja te biti u korak s vremenom kako bi na tržište plasirali konkurentan i zanimljiv namještaj. U nastavku članka donosimo analizu namještaja za dnevne boravke iz ponude našeg webshopa Svijetnamještaja.hr

Dnevni boravak Evado

Poljski proizvođač namještaja za interijere Dolmar nudi mogućnost prilagodbe elemenata vašem prostoru što znači da vaš dnevni boravak možete opremiti samo s onim elementima namještaja za koje smatrate da ih doista trebate u vašem dnevnom prostoru.

Svijetle boje i jednostavan dizajn

Dnevni boravak Evado, kao i većina drugih u našem webshopu, omogućuje sastav dnevnog boravka s individualnim pristupom u skladu s vlastitim željama i potrebama, na taj način dobivate unikatan dnevni boravak koji možete prilagoditi svojem prostoru. Dnevni boravak Evado će vaš prostor obogatiti i učiniti većim i prostranijim zbog prozračne svijetle nijanse. Set kolekcije sadrži 16 elemenata kojeg čine ormari, regali, stolić za dnevni boravak, TV element, radni stol i police.

Prednosti individualnog opremanja dnevnog boravka!

Vaš dnevni prostor možete opremiti samo s elementima za koje smatrate da će biti funkcionalni i upotrebljivi u vašem prostoru, a ujedno i obogatiti izgled dnevnog boravka. Što to znači? To znači da vaš prostor neće biti natrpan bespotrebnim namještajem kojeg nećete koristiti i koji će biti samo bespotreban dio seta kojeg ste kupili.

Zašto odabrati upravo dnevni boravak?

 • Svijetle boje,
 • primjeren za manje dnevne boravke,
 • kvalitetna izrada,
 • ravne čiste linije bez ručkica,
 • elegantan dizajn.

Ormar Sven SV1

Kada želimo malo osvježiti izgled našeg dnevnog prostora, dovoljno je da unesemo neku manju promjenu kao što je novi komad namještaja i naš prostor dobiva jednu potpuno drugu dimenziju. Jedan od takvih elemenata po izboru kupaca u našem webshopu je ormar Sven SV1. Pogledajmo i zašto?

Funkcionalnost

Dvokrilni ormar Sven SV1 poljskog proizvođača Dolmar dimenzija 85 x 52 x 185 cm je vrlo popularan odabir kupaca u našem webshopu. Ormar se odlično uklapa u postojeći ambijent, a njegova svijetla boja omogućuje lakše kombiniranje s drugim namještajem. Velik dio kupaca se na kraju odluči za kupovinu cijele kolekcije Sven koja je vrlo raznolika i nudi brojne kombinacije za opremanje dnevnog prostora pa tako možete birati 16 različitih elemenata poput ormara, komoda, regala, polica itd.

Boje i materijali

Kolekcija Sven se ističe čistim linijama modernog dizajna u skandinavskom stilu, naglašen kontrast sosna andersen (vintage) bijele boje i hrasta čine ovu kolekciju bezvremenskom. Pojedinačni elementi iz ove kolekcije mogu krasiti vaš dnevni boravak, blagovaonicu, radni prostor ili spavaću sobu, a upravo ormar Sven SV1 je jedan od elemenata kojeg ćete s lakoćom smjestiti u vaš prostor. Ručkice i nogice iz ove kolekcije su od masivne borovine, a preostali dijelovi od iverala.

Sedam razloga zašto odabrati ormar Sven SV1:

 • praktičan za većinu dnevnih prostora,
 • odlična cijena,
 • velik i prostran,
 • kvalitetna izrada,
 • elegantan dizajn,
 • privlačan kontrast,
 • mogućnost nadgradnje s kolekcijom Sven.

Soba Werso

Za promjenu namještaja u dnevnom boravku se ne odlučujemo prečesto, a kada doista dođe vrijeme za novi namještaj tada je potrebno dobro razmisliti i istražiti ponudu namještaja kako bi bili zadovoljni odabirom. Često biramo setove dnevnih boravaka, no u posljednjih nekoliko godina takav način odabira nije više popularan i sve više kupaca se okreće individualnom odabiru elemenata što znači da vaš dnevni boravak možete opremiti samo s onim elementima namještaja za koje smatrate da ih doista trebate u vašem dnevnom prostoru. Stoga dolazimo do zaključka da su setovi dnevnih boravaka često nefunkcionalni i neprilagodljivi obliku i i dmenzijama prostora.

Funkcionalnost, boje i materijali

Izbor pojedinačnih elemenata prema potrebama i željama korisnika nudi dnevni boravak Werso poljskog proizvođača Dolmar. Kolekcija namještaja Werso predstavlja modernu liniju namještaja s naglaskom na kontrast sive i bijele boje. Kombinacija boje i univerzalnost elemenata ove linije omogućuju opremanje bilo koje prostorije vašeg doma. Kolekcija je izrađena od borovine i iverala te se može pohvaliti ugrađenim sistemom mekanog (soft) zatvaranja. Cijela kolekcija sadrži 12 praktičnih elemenata koji će vam pomoći da opremite unikatan, moderan i funkcionalan dnevni boravak. Kolekcija sadrži različite ormare, regale, TV elemente, radni stol i police.

Zašto odabrati upravo kolekciju Werso?
 • naglašen kontrast,
 • namještaj s nogicama za lakše čišćenje,
 • kvalitetna izrada,
 • odlična cijena,
 • jednogodišnje jamstvo.

Komoda Romero R7 L

Za opremanje dnevnog boravka je najbolji odabir namještaj koji je stilski usklađen, no često se dogodi da se takva kolekcija, kakvom smo opremili prostor, više ne proizvodi i tada se odlučujemo za namještaj koji nije iz iste kolekcije, ali se odlično prilagođava postojećem ambijentu. Ako ste i vi u potrazi za jednim takvim elementom namještaja u tamnijima nijansama, svakako pogledajte komodu Romero R7 L koja je vrlo omiljen izbor kupaca u našem webshopu.

Vintage izgled

Komoda Romero R7 L je vrlo praktičan i popularan izbor koji će obogatiti vaš dnevni prostor. Nudi puno mjesta za odlaganje različitih predmeta, ima ladice i staklenu vitrinu. Komodu možete naručiti s LED rasvjetom koja će stvoriti pravi ugođaj u vašem prostoru. Komoda Romero R7 L je primjerena za lijevi kut.

Boje i materijali

Kolekcija Romero sadrži 18 elemenata koje krasi kombinacija boja hrastovine Canyon i Arusha. Set nudi izvrsne mogućnosti prilagodbe prostoru jer možete naručiti elemente s desnim ili lijevim otvaranjem i opremiti prostor isključivo elementima za koje smatrate da su vam doista potrebni. LED rasvjeta nije uključena u cijenu.

Zašto odabrati komodu Romero R7 L?

 • Kvalitetna izrada,
 • elegantan dizajn,
 • privlačan kontrast,
 • mogućnost ambijentalne LED rasvjete,
 • puno prostora za odlaganje.

Dnevni boravak Gappa – bela

Dnevni boravak je centralni prostor u kojem provodimo najviše vremena pa se često tijekom opremanja dnevnog prostora pitamo kakve boje odabrati - svjetlije ili tamnije nijanse? Ili možda kombinaciju jednog i drugog? Ako ste skloniji svjetlim tonovim tada razmislite o dnevnom boravku Gappa poljskog proizvođača Dolmar. Kolekcija namještaja Gappa predstavlja modernu svijetlu liniju obogaćenu s detaljima boje jasena. Glavna svojstva kolekcije su moderne visoke nogice u retro stilu, dekorativna površina elemenata te elementi bez ručkica.

Boje, materijali i funkcionalnost

Kolekcija Gappa nudi 12 elemenata u svijetloj izvedbi s obogaćenim detaljima boje jasena. Kolekcija Gappa, kao i većina drugih u našem webshopu, omogućuje sastav dnevnog boravka s individualnim pristupom u skladu s vlastitim željama i potrebama, na taj način dobivate unikatan dnevni boravak koji možete prilagoditi svojem prostoru. Kolekcija se ističe ravnim, čistim linijama bez ručkica, ima moderne visoke nogice i odličan je izbor za manje dnevne boravke. Možete birati različite ormariće (niže i više), regale, TV elemente, radni stol i police. Zahvaljujući užim dimenzijama elementa je ova kolekcija odličan izbor za manje gradske stanove ili druge prostore. Kolekcija Gappa je izrađena od borovine i iverala.

Zašto odabrati upravo dnevni boravak Gappa?

 • Primjeren za manje dnevne prostore,
 • kolekcija bez ručkica,
 • nježan naglašen kontrast,
 • kvalitetna izrada,
 • jenostavno čišćenje,
 • jednogodišnje jamstvo,
 • odlična cijena.

Imaš pitanje?

MIŠLJENJA STRANAKA

Tabure Kelim

   Ivana - 2022-04-14

Luksuzan , jednostavan i kvalitetan tabure tkanine velvet. Prodavač ljubazan i odlična podrška.

+ Tabure tkanine velvet, kvalitetan i jednostavno luksuzan. Može poslužiti i kao tapecirani stolić..

Stolić za dnevni boravak Cortina

   Ivan Slade - 2022-04-07

predivan stolić, jednostavna montaža, umjetničko djelo u dnevnom boravku, još je lijepši u prostoru nego na slikama

+ Predivan stolić, u živo lijepši nego na slikama

- nema

Krevet Monaco - 90x190 cm

   Jelena Milošević - 2022-04-06

Kvalitetan i čvrst krevet koji smo uspješno sastavili, jako smo zadovoljni.

Krevet Wenecja 160x200 cm

   TAMARA Vapnar - 2022-03-10

Tražimo braćni krevet..npr.ko Venecja..160 × 200 da ima kutiju za posteljinu..i da je u cijeni uključen madrac i podnice..koja cijema..kaj oreporučste nam..i provukli bi na dajners na 2 il 3 god...do 3000 kn..

Set za predsoblje Stella

   Petra - 2022-02-22

Odlicna suradnja. Komoda odgovara opisu. Sve super

+ Taman dimezija da ne zauzima puno prostora

- Nema nedostataka

Trosjed s ležajem Novelty 160 cm - dark grey

   jagodica k - 2022-01-23

Isporuka iznenađujuće brza, trosjed odličan!! Jako zadovoljni, preporuke proslijeđene prijateljima. Hvala vam!!

Dvosjed Neva 2

   Jasna - 2021-11-25

Jako zadovoljni kupovinom! Kauč izgleda solidnije od većine sličnih na našem tržištu. Promptan odgovor na upite, dostava u dogovorenom roku. Puno hvala ljubaznom osoblju i na stručnim savjetima pri odabiru tkanine.

+ potpuno odgovara slikama i opisu, čvrst okvir, tvrđa spužva, udoban za sjedenje, lako se pretvara u ležaj

- jastuci su udobni, ali su nešto manji od naslona za leđa

3D PCV panel Svijetli kamen

   Josip - 2021-11-22

Koliko panela ima za taj novac?
GOR