Za bolje korisničko iskustvo i analizu posjeta stranice koristimo kolačiće. Za više informacija pritisnite ovdje.

Naš top 5 izbor kreveta slovenskog proizvođača Kerles

Kerles je slovenski proizvođač namještaja za interijere sa sjedištem u Sežani u susjednoj Sloveniji, specijaliziran je za prodaju kreveta, madraca, ormara te setova spavaćih i soba za mlade. Kerlesov namještaj se ističe iznimnom kvalitetom, provjerenim, kvalitetnim materijalima i odličnim cijenama, a mogu se pohvaliti i širokom paletom proizvoda te kolekcijom okvira za krevete vlastite proizvodnje koja je potpuno prilagođena željama i potrebama kupaca.

Krevet Wall s ladicom

Kreveti su jedan od ključnih elemenata namještaja na kojima provedemo, odnosno prespavamo trećinu našeg života. Svi znamo da je dobar i kvalitetan san glavni preduvjet za nove radne zadatke i izazove koje nam donosi novi dan. Za kvalitetan san je potreban dobar krevet s kvalitetnim odgovarajućim madracom, a treba napomenuti da spavanje nije jedina uloga kreveta u današnje vrijeme, vrlo je važno da krevet nudi funkcionalnost. Jedan od funkcionalnijih kreveta je krevet Wall slovenskog proizvođača Kerles.

Promišljen dizajn i funkcionalnost

Krevet Wall s ladicom je vrlo popularan proizvod slovenskog proizvođača koji osigurava funkcionalnost, a ističe se maštovitim dizajnom. Radi se o krevetu koji je namijenjen postavljanju uz zid, krevet ima povišenu bočnu stranicu koja je naslonjena uz zid kako nam ponoći nebi bilo hladno tijekom kontakta s hladnim zidom. Krevet se može pohvaliti i velikom ladicom za odlaganje posteljine ili drugih predmeta.

Dimenzije i nijanse

Možete birati različite dimenzije, od jednostrukog do bračnog kreveta s dva madraca. Krevet je dostupan u sedam različitih boja: bijela, bukva, hrast melody, hrast sonoma, svijetli javor, orah i vanilija. Sigurnu i bezbrižnu kupovinu nudi dvogodišnje jamstvo.

Zašto odabrati krevet Wall?

 • Čvrst i tvrd okvir,
 • praktična ladica za odlaganje posteljine,
 • mogućnost reguliranja visine madraca,
 • sprječavanje efekta hladnog zida,
 • jamstvo 24 mjeseca,
 • jednostavna montaža.
 • Krevet Bridge s ladicom

  Odabiru kreveta je potrebno pristupiti detaljno te s dozom stpljenja i vremena jer ipak u krevetu prespavamo trećinu našeg života. Tijekom kupovine kreveta treba dobro razmisliti kakav je krevet najbolji za naše potrebe i želje, u kojem krevetu ćemo kvalitetno spavati, koji model je najbolji za gledanje TV ili čitanje knjiga itd. S obzirom na to da se većina obitelji danas susreće s problemom nedostatka kvadrata u stambenom prostoru, poželjno je da krevet bude funkcionalan, a upravo takav model je krevet Bridge s ladicom u izvedbi slovenskog proizvođača Kerles.

  Čvrsta i funkcionalna izvedba

  Radi se o krevetu koji je dostupan u bijeloj izvedbi te se odlično uklapa u postojeći stil uređenja radi neutralne bijele boje, krevet Bridge će se s lakoćom kombinirati s drugim namještajem. Krevet Bridge ima tvrd, čvrst okvir i mogućnost reguliranja visine madraca, a njegova velika prednost je zasigurno i velika ladica za odlaganje posteljine i drugih predmeta za koje nema prostora u ormaru. Krevet je izrađen od visokokvalitetnog iverala austrijskog proizvođača Kaindl, za produženi životni vijek kreveta su zaslužni ABS rubovi debljine 2 mm. Kupovinom ovog modela dobivate kvalitetu po vrlo pristupačnoj cijeni u režiji slovenskog proizvođača namještaja Kerles.

  Zakšto kupiti upravo krevet Bridge?

  • Čvrst i tvrd okvir,
  • praktična ladica za odlaganje posteljine,
  • mogućnost reguliranja visine madraca,
  • nježno zaobljeni rubovi,
  • jamstvo 24 mjeseca,
  • jednostavna montaža.

  Krevet sa spremnikom Lift

  Izbor kreveta može biti zabavan izazov, ako znamo što želimo. Danas se na tržištu nudi velik broj modela kreveta s različitim funkcijama, a upravo je jedan takav i krevet Lift s funkcijom spremnika.

  Mehanizam s funkcijom spremnika nudi velik prostor za odlaganje

  Krevet Lift slovenskog proizvođača Kerles se ističe velikim spremnikom za odlaganje i upravo iz tog razloga je vrlo čest i popularan izbor kupaca. Ovakav model je odličan odabir za manje stambene prostore gdje postoji velik problem nedostataka prostora za odlaganje i pospremanje predmeta, odjeće i drugih stvari. Krevet Lift je dostupan u ponudi s podnicom.

  Boja, dimenzije i materijali

  Možete birati različite dimenzije, od jednostrukog do bračnog kreveta s dva madraca. Krevet je dostupan u 8 različitih boja: bijela, wenge, bukva, hrast melody, hrast sonoma, svijetli javor, orah i vanilija. Sigurnu i bezbrižnu kupovinu nudi dvogodišnje jamstvo, krevet je izrađen od visokokvalitetnog iverala talijanskog proizvođača Biemmereti s ugrađenim mehanizmom spremnika, ima integriranu podnicu od kvalitetne bukovine.

  Zašto odabrati krevet Lift?

  • Čvrst i tvrd okvir,
  • praktična ladica za odlaganje posteljine,
  • mogućnost reguliranja visine madraca,
  • nježno zaobljeni rubovi,
  • jamstvo 24 mjeseca,
  • jednostavna montaža.

  Krevet Mimi – bijela

  Često se događa da nam financijske mogućnosti ne dozvoljavaju odabir najboljeg kreveta na tržištu. Krevet često kupujemo i sa svrhom da nam traje dugi niz godina, a tijekom kupovine svi težimo krevetu koji će biti udoban, moderan i praktičan baš kao što je model Mimi s potpisom slovenskog proizvođača Kerles.

  Podesiva visina madraca

  Krevet Mimi se ističe minimalističkim dizajnom kojeg krasi čvrsta konstrukcija i odlična cijena. Dostupan je u 8 različitih boja: bijela, wenge, bukva, hrast melody, hrast sonoma, svijetli javor, orah i vanilija. Model Mimi ima stranice u razini s podom, visina stranica je 38 cm, a debljina 2,5 cm. Za kvalitetniji i udobniji san i ovaj model, kao i drugi modeli proizvođača Kerles, ima funkciju regulacije visine madraca, u primjeru modela Mimi do 8 cm.

  Materijali i kvaliteta izrade

  Okvir kreveta Mimi ima dodatnu čvrstoću i stabilnost upravo zahvaljujući konstrukciji i poprečnoj letvici na sredini. Kreveti dimenzija 140, 160, 180 ili 200 cm imaju još ugrađenu srednju nosivu letvu na koju je pričvršćena nogica te dodatno pojačan okvir. Krevet je izrađen od visokokvalitetnog iverala austrijskog proizvođača Kaindl debljine 25 mm, ABS rubovi su nježno zaobljeni.

  Zašto odabrati krevet Mimi?

  • vrlo čvrst i stabilan okvir kreveta,
  • stranice u razini s podom,
  • mogućnost reguliranja visine madraca,
  • elegantna izvedba kreveta bijele boje
  • jamstvo 24 mjeseca,
  • jednostavna montaža.

  Krevet Neo – bijela

  Ako tražite odličan omjer kvalitete i cijene tada je dobro uzeti u obzir krevet Neo s potpisom slovenskog proizvođača Kerles. Radi se o krevetu minimalističkog dizajna koji se ističe izdržljivim i stabilnim okvirom.

  Krevet s odličnim protokom zraka

  Krevet Neo ima odličnu sposobnost kruženja zraka u prostoru ispod kreveta što osigurava prozračan i suh madrac te bolji i kvalitetniji san. Ovaj model je izrađen u skladu s trendovima te se ističe iznimno čvrstim okvirom.

  class="h5">Boje

  Krevet je dostupan u svijetlim nijansama i odlično se kombinira s drugim namještajem. Krevet je dostupan u nekoliko boja: bijela, bukva, hrast melody, hrast sonoma, svijetli javor, orah, vanilija i wenge. Ovaj model možete uz doplatu odabrati s praktičnom ladicom na izvlačenje koja osigurava dodatan prostor za odlaganje posteljine i drugih predmeta.

  Materijali i kvaliteta izrade

  Okvir je izrađen od visokokvalitetnog iverala austrijskog proizvođača Kaindl, odlična konstrukcijska izvedba ovog modela je zaslužna za stabilan, čvrst i izdržljiv okvir. Kreveti dimenzija 140, 160, 180 ali 200 cm imaju još ugrađenu srednju nosivu letvu na koju je pričvršćena nogica te dodatno pojačan okvir, visina stranice je 20 cm.

  Zašto odabrati upravo krevet Neo?

  • vrlo čvrst i stabilan okvir kreveta,
  • dobra protočnost zraka ispod kreveta,
  • mogućnost reguliranja visine madraca,
  • elegantna izvedba kreveta
  • nježno zaobljeni rubovi,
  • jamstvo 24 mjeseca,
  • jednostavna montaža.

  Imaš pitanje?

  MIŠLJENJA STRANAKA

  Tabure Kelim

     Ivana - 2022-04-14

  Luksuzan , jednostavan i kvalitetan tabure tkanine velvet. Prodavač ljubazan i odlična podrška.

  + Tabure tkanine velvet, kvalitetan i jednostavno luksuzan. Može poslužiti i kao tapecirani stolić..

  Stolić za dnevni boravak Cortina

     Ivan Slade - 2022-04-07

  predivan stolić, jednostavna montaža, umjetničko djelo u dnevnom boravku, još je lijepši u prostoru nego na slikama

  + Predivan stolić, u živo lijepši nego na slikama

  - nema

  Krevet Monaco - 90x190 cm

     Jelena Milošević - 2022-04-06

  Kvalitetan i čvrst krevet koji smo uspješno sastavili, jako smo zadovoljni.

  Krevet Wenecja 160x200 cm

     TAMARA Vapnar - 2022-03-10

  Tražimo braćni krevet..npr.ko Venecja..160 × 200 da ima kutiju za posteljinu..i da je u cijeni uključen madrac i podnice..koja cijema..kaj oreporučste nam..i provukli bi na dajners na 2 il 3 god...do 3000 kn..

  Set za predsoblje Stella

     Petra - 2022-02-22

  Odlicna suradnja. Komoda odgovara opisu. Sve super

  + Taman dimezija da ne zauzima puno prostora

  - Nema nedostataka

  Trosjed s ležajem Novelty 160 cm - dark grey

     jagodica k - 2022-01-23

  Isporuka iznenađujuće brza, trosjed odličan!! Jako zadovoljni, preporuke proslijeđene prijateljima. Hvala vam!!

  Dvosjed Neva 2

     Jasna - 2021-11-25

  Jako zadovoljni kupovinom! Kauč izgleda solidnije od većine sličnih na našem tržištu. Promptan odgovor na upite, dostava u dogovorenom roku. Puno hvala ljubaznom osoblju i na stručnim savjetima pri odabiru tkanine.

  + potpuno odgovara slikama i opisu, čvrst okvir, tvrđa spužva, udoban za sjedenje, lako se pretvara u ležaj

  - jastuci su udobni, ali su nešto manji od naslona za leđa

  3D PCV panel Svijetli kamen

     Josip - 2021-11-22

  Koliko panela ima za taj novac?
  GOR