Za bolje korisničko iskustvo i analizu posjeta stranice koristimo kolačiće. Za više informacija pritisnite ovdje.
IZABERITE DRŽAVU:

TOP 5 garniture branda Novelty

Poslovna strategija proizvođača tapeciranog namještaja Novelty se ističe kroz maksimalnu kvalitetu namještaja, povoljne cijene i minimalne troškove promidžbe. Ukrajinski proizvođač namještaj se može pohvaliti različitim tapeciranim garniturama visoke kvalitete i materijala, najčešći materijali koji se koriste za tapeciranje su tkanina i umjetna koža. U nastavku vam donosimo analizu 5 najpopularnijih garnitura proizvođača Novelty u našem webshopu.

Dvosjed s ležajem Novelty 140 cm – light brown

Dvosjed je odličan izbor za manje stambene prostore poput garsonjera, manjih gradskih stanova, u sobama za mlade ili za goste. Zadnjih godina prodaja ovakvih modela raste upravo radi funkcionalnosti i jednostavnog rješenja dodatnog ležaja u domu.

Brojne prednosti dvosjeda Novelty

Dvosjed na razvlačenje Novelty, s površinom za sjedenje širine 140 cm, je vrlo popularan izbor u našem webshopu prvenstveno zbog svog unikatnog dizajna koji odstupa od tradicionalnih rješenja. Može se pohvaliti s jednostavnom transformacijom iz dvosjeda u udoban i ravan krevet za spavanje, a upravo ta transformacija, za koju je zaslužan mehanizam harmonika, je ono što kupci najviše cjene kod ovog modela. Ovaj model je dostupan samo u svijetlosmeđoj boji s bijelim rubom.

Još jedna prednost ovog modela leži u perivoj navlaci koju možete kemijski očistiti i na taj način produžiti životni vijek dvosjeda Novelty. Ovaj model sadrži i ladicu s kotačićima za odlaganje posteljine ili drugih predmeta, pa na taj način dodatno štedite i prostor u vašem domu.

Glavne značajke:

 • kvalitetna izrada,
 • jednostavna transformacija u krevet,
 • tvrđa površina za sjedenje,
 • periva navlaka,
 • podnosi veća opterećenja,
 • dvogodišnje jamstvo.

Konstrukcija i materijali

Dvosed s ležajem Novelty 140 cm ima konstrukciju od tvrdog čeličnog okvira s poprečnim drvenim letvicama te zato može podnjeti veća opterećenja. Visina površine za sjedenje iznosi 40 cm, a jezgra površine za sjedenje je ispunjena pjenom (tvrđa potpora), ležaj je potpuno ravan. Tijekom kupovine ovog modela možete biti potpuno mirni i sigurni jer proizvođač nudi dvije godine jamstva na ovakav model upravo radi kvalitetne izrade.

Fotelja s ležajem Novelty – tamnosmeđa

Fotelje manjih dimenzija ne predstavljaju samo dodatak dvosjedu ili trosjedu već se mogu koristiti kao samostalan element namještaja u dječjim ili sobama za goste, a odličan su izbor u manjim stambenim prostorima poput garsonjera i jednosobnih stanova.

Radi se o fotelji iz kolekcije garnitura ukrajinskog proizvođača Novelty koja na prvi pogled izgleda jednostavno, no u sebi skriva mnogo više od jednostavnog izgleda prosječne fotelje. Pa zbog čega je ova fotelja tako posebna?

Čvrsta konstrukcija, dvogodišnje jamstvo

Ova model se može pohvaliti s jednostavnom transformacijom iz fotelje u udoban i ravan ležaj za spavanje, a upravo ta transformacija, za koju je zaslužan mehanizam harmonika, je ono što kupci najviše cjene kod ovog modela koji zbog svojih dimenzija ne zauzima puno mjesta u prostoru. Još jedna prednost ovog modela se skriva u perivoj navlaci koju možete kemijski očistiti i na taj način produžiti životni vijek fotelje Novelty. Ovaj model sadrži i malu ladicu s kotačićima za odlaganje posteljine ili drugih predmeta .

Glavne značajke:

 • kvalitetna izrada,
 • jednostavna transformacija u krevet,
 • tvrđa površina za sjedenje,
 • periva navlaka,
 • podnosi veća opterećenja,
 • dvogodišnje jamstvo.

Konstrukcija i materijali

Fotelja Novelty s ležajem ima konstrukciju od tvrdog čeličnog okvira s poprečnim drvenim letvicama te zato može podnjeti veća opterećenja. Visina površine za sjedenje iznosi 40 cm, a jezgra površine za sjedenje je ispunjena pjenom (tvrđa potpora), ležaj je ravan i udoban (200cm). Tijekom kupovine ovog modela možete biti potpuno mirni i sigurni jer proizvođač nudi dvije godine jamstva na ovakav model upravo radi kvalitetne izrade. Model je dostupan u tri boje: svjetlosmeđa(light brown), tamnosiva(dark grey) i boja kave(coffee9.

Trosjed s ležajem Novelty 160 cm

Trosjed je odličan izbor za manje stambene prostore poput garsonjera, manjih gradskih stanova, u sobama za mlade ili za goste. Zadnjih godina prodaja ovakvih modela raste upravo radi funkcionalnosti i jednostavnog rješenja dodatnog ležaja u domu, upravo ovaj model nudi sve spomenuto i zato je vrlo čest odabir u našem webshopu.

Prednosti

Trosjed s ležajem Novelty se može pohvaliti brojnim karakteristikama koje se nalaze u višem cjenovnom rangu, odličan omjer kvalitete, cijene i funkcionalnosti su zaslužni za čest odabir ovog modela među kupcima u našem webshopu.

Trosjed se ističe unikatnim dizajnom i širinom (160 cm) površine za sjedenje koja nudi komfor i udobnost. Ovaj model se može pohvaliti iznimnom funkcionalnošću, kvalitetnom izradom, dvogodišnjim jamstvom i jednostavnom transformacijom trosjeda u ležaj za spavanje. Trosjed nudi ravan i udoban ležaj pa nećete morati trošiti novac na dodatne namdmadrace kao što je to često slučaj tijekom spavanja na raznim dvosjedima ili trosjedima na razvlačenje.

Možete birati iduće boje:

 • tamnosmeđa,
 • svijetlosmeđa,
 • tamnosiva,

Konstrukcija i materijali

Trosjed s ležajem Novelty 160 cm ima konstrukciju od tvrdog čeličnog okvira s poprečnim drvenim letvicama te zato može podnjeti veća opterećenja. Visina površine za sjedenje iznosi 40 cm, a jezgra površine za sjedenje je ispunjena pjenom (tvrđa potpora), ležaj (dužina 200 cm) je potpuno ravan. Tijekom kupovine ovog modela možete biti potpuno mirni i sigurni jer proizvođač nudi dvije godine jamstva na ovakav model upravo radi kvalitetne izrade.

Fotelja s ležajem Max 80 cm – leptir

Fotelje su posljednjih godina opet postale popularan komad namještaja koji se često koristi u manjim stambenim prostorima isključivo radi svoje funkcionalnosti. Fotelja nje namijenjena samo sjedenju ispred TV ekrana, ona nudi mnogo, mnogo više, a kad otkrijete sve prednosti i čari fotelje sigurno ćete se odlučiti za kupovinu upravo tog zahvalnog komada namještaja. 

Unikatan dizajn koji očarava u dječjim sobama

Fotelja s ležajem Max – leptir je vrlo popularan izbor za dječje sobe u svijetlim tonovima. Motiv leptira dodatno naglašava lijep dizajn i daje poseban izgled fotelji. Manje dimenzije fotelje (105 x 115 x 87 cm) neće zauzeti puno prostora u sobi i osigurati će dovoljno mjesta za dječju igru i druge aktivnosti koje djeca trebaju za zdravo odrastanje i pravilan razvoj.

Glavna prednost ovog modela je jednostavna transformacija iz fotelje u udoban ležaj za spavanje jedne osobe. Ovaj model ima konstrukciju od tvrdog čeličnog okvira s poprečnim drvenim letvicama te zato može podnjeti veća opterećenja, jezgra površine za sjedenje je ispunjena pjenom (tvrđa potpora), ležaj je potpuno ravan. Tijekom kupovine ovog modela možete biti potpuno mirni i sigurni jer proizvođač nudi dvije godine jamstva na ovaj model upravo radi kvalitetne izrade. Periva navlaka će olakšati čišćenje i osigurati duži životni vijek fotelje koja također nudi i rukonaslone za udobnije sjedenje.

Glavne značajke:

 • kvalitetna izrada,
 • jednostavna transformacija u krevet,
 • tvrđa površina za sjedenje,
 • periva navlaka,
 • podnosi veća opterećenja,
 • dvogodišnje jamstvo.

Konstrukcija i materijali

Fotelja s ležajem Max - leptir ima konstrukciju od tvrdog čeličnog okvira s poprečnim drvenim letvicama te zato može podnjeti veća opterećenja. Za jednostavnije korištenje fotelja ima kotačiće s gumenom zaštitom. Visina površine za sjedenje iznosi 40 cm, a jezgra površine za sjedenje je ispunjena pjenom (tvrđa potpora), ležaj (dužina 200 cm) je potpuno ravan.

Kutna garnitura na razvlačenje Fortuna

Ako ste jedan od onih kupaca koji prednost daju kvalitetnim materijalima i vrhunskoj izradi tada je dobro da razmislite o kutnoj garnituri na razvlačenje Fortuna.

Kutna garnitura Fortuna s potpisom ukrajinskog proizvođača Novelty se ističe jednostavnom transformacijom iz kutne garniture u ležaj za spavanje, radi se o inovativnom mehanizmu koji je vrlo jednostavan i iznimno praktičan za svakodnevnu upotrebu. Garnitura Fortuna dimenzija 293 x 213 x 83 cm se može koristiti kao bračni krevet za dvije osobe (ležaj dužine 200 x 160 cm)s improviziranim noćnim ormarićem za odlaganje stvari. Uz sve navedeno, kutna garnitura Fortuna se može pohvaliti i s dvije ladice od kojih je jedna namijenjena odlaganju posteljine, a druga za odlaganje manjih predmeta.

Glavne značajke:

 • široka paleta boja,
 • inovativna i jednostavna transformacija u ležaj za spavanje,
 • dvije ladice za odlaganje,
 • dvogodišnje jamstvo.

Oblik, materijali i boje

Kutnu garnituru Fortuna možete odabrati u lijevoj i desnoj izvedbi kuta pa će se odlično prilagoditi potrebama vašeg prostora. Prije konačne odluke svakako provjerite dimenzije kako bi izbjegli moguću neugodnu situaciju nakon kupovine.

Tijekom kupovine kutne garniture Fortuna možete birati različite boje i nijanse umjetne kože i velura, izbor boja je doista širok tako da ćete kutnu garnituru moći odlično kombinirati s drugim namještajem u vašem dnevnom prostoru.

Okvir garniture je izrađen od borovine i drvenih ortopedskih letvica koje osiguravaju potpunu udobnost tijekom sjedenja, jezgra sjedišta sadrži punjenje od Bonell opruga, pjene i poleifirnih vlakana. Kvalitetna izrada i odlični materijali su preduvjet zbog kojeg se ova kutna garnitura može koristiti za svakodnevno spavanje.


Imaš pitanje?

MIŠLJENJA STRANK

Blagovaonski stol Garian II 180x90 cm

   Primož - 2021-02-13

Jako zadovoljni stolom, super izgleda, fantastično! Priloženi šarafi su loši, predlažem da ih zamjenite.

+ Stol je odličan

- Priloženi šarafi za montažu su loše kvalitete

Klupa Nizana II 180x42

   Primož - 2021-02-13

Klupa je odlična. Priloženi šarafi za montažu lošije kvalitete

+ Super.

Blagovaonski stol Jazzie III 160 cm

   Lolita - 2021-02-13

Stol je jako lijep, vrlo zadovoljna s kupovinom.

Blagovaonski stol Garian II 140x90 cm

   Kristina - 2021-02-12

Jako lijep stol, odlična cijena

+ Jako lijep dizajn

Multimedija TV regal FLY M 260 cm - LED

   Klarisa - 2021-02-12

Dostava je trajala duže od dogovorenog.

+ Izgled kao na slici

- oštećen paket

Madrac Magnat memory-lateks-cocos 3D

   Franjo - 2021-02-12

Super madrac, jako sam zadovoljan, super spavam.

+ Madrac Magnat memory-lateks-cocos 180x200

Stolica Paesana PU natur + cappuccino

   Elizabeta - 2021-02-12

Jako dobre stolice za te novce.

Blagovaonski stol Jennin 160x85 cm

   Elizabeta - 2021-02-12

Jako lijep stol.
GOR