Za bolje korisničko iskustvo i analizu posjeta stranice koristimo kolačiće. Za više informacija pritisnite ovdje.
IZABERITE DRŽAVU:

Drveni kreveti Dolmar - koji model odabrati?

Poljski proizvođač namještaja za interijere Dolmar je na tržištu prisutan već 40 godina, a za izradu namještaja upotrebljava moderne strojeve i uspješnu poslovnu strategiju koja doprinosi efektivnoj proizvodnji namještaja. Tijekom izrade namještaja ovaj brand ističe kombinaciju estetike i modernog dizajna u korak s vremenom i trenutnim trendovima u svijetu namještaja. Ovaj put donosimo analizu najprodavanijih drvenih kreveta u našem webshopu Svijetnamještaja.hr

Krevet Roma

Odabir krevet može biti zabavan izazov, ako znamo što želimo i trebamo. Neki kupci se odlučuju za krevete izrađene po mjeri, drugi se odlučuju za klasična rješenja koja su jeftinija i dostupnija, a upravo je cijena glavna prednost kreveta Roma koji je dostupan u različitim dimenzijama i odlično se prilagođava svakom prostoru.

Dizajn i funkcionalnost

Krevet Roma je izrađen od masivne borovine koja unosi u prostor dašak prirode. Krevet ima vrlo pristupačnu cijenu radi jednostavnog i nezahtjevnog dizajna kreveta koji krase simetrični urezi na prednjoj i zadnjoj stranici okvira. Krevet Roma, poljskog proizvođača Dolmar, osigurava odličan protok zraka i svježinu za madrac, a ujedno je i čišćenje kreveta vrlo jednostavno. Uz krevet se mogu uz doplatu naručiti i ladice u istom stilu koje će osigurati dodatan prostor za odlaganje posteljine. Krevet Roma je vrlo jednostavan za montažu pa ćete ga nakon kupovine vrlo brzo moći isprobati.

Možete odabrati iduće dimenzije:

 • 90 x 200 cm,
 • 120 x 200 cm,
 • 140 x 200 cm,
 • 180 x 200 cm.

Krevet je dostupan u 5 boja, bijeloj, bor – nature, joha, orah i antracit, koje omogućuju lakše i jednostavnije kombiniranje s ostalim namještajem u vašoj spavaćoj sobi. Ako ste u potrazi i za madracom savjetujemo vam da pogledate ponudu madraca u našem webshopu i odlučite se za kupovinu kompleta jer tako štedite novac i vrijeme.

Zašto odabrati krevet Roma?

 • prirodni materijali,
 • mogućnost biranja boje,
 • super niska cijena,
 • jednostavna montaža,
 • jednogodišnje jamstvo.

Krevet Kosma 90 x 200 cm

Sto ljudi – sto čudi, isto vrijedi i za opremanje spavaće sobe. Neki se odlučuju za klasičan stil, neki žele unijeti u spavaći prostor malo ekstravagantnosti, a neki žele u svoj prostor unijeti šarenilo boja i raznolikost materijala. Ako ste se odlučili za klasiku s dozom ekstravagancije tada je za odličan izbor krevet Kosma poljskog proizvođača Dolmar.

Klasika s dozom ekstravagancije

Krevet Kosma, dimenzije 90 x 200 cm, je vrlo popularan artikl kod kupaca koji traže jednostruki krevet, za jednu osobu, za ovakav model se vrlo često odlučuju studenti i đaci. Radi se o klasičnom rješenju kreveta s posebno oblikovanim uzglavljem, a krevet je dostupan u 5 različitih izvedbi, bijeloj boji, joha, orah, bor - nature i antracitnoj boji koje omogućuju lakše i jednostavnije kombiniranje s ostalim namještajem u spavaćoj sobi.

Materijali

Krevet Kosma, dimenzija 98 x 206 x 85 cm, je izrađen od masivne borovine koja unosi u prostor dašak prirode i osigurava dugačak životni vijek proizvoda. Ako ste u potrazi i za madracom savjetujemo vam da pogledate ponudu madraca u našem webshopu i odlučite se za kupovinu kompleta jer tako štedite novac i vrijeme.

Krevet Kosma je dostupan u idućim dimenzijama:

 • 120 x 200 cm,
 • 140 x 200 cm,
 • 160 x 200 cm.

Uz krevet se mogu uz doplatu naručiti i ladice u istom stilu koje će osigurati dodatan prostor za odlaganje posteljine. Krevet Roma je vrlo jednostavan za montažu pa ćete ga nakon kupovine vrlo brzo moći isprobati.

Pet razloga zašto odabrati krevet Kosma:

 • izrađen od masivnog drveta,
 • pet različitih kombinacija boja,
 • jednostavne linije,
 • pristupačna cijena,
 • jednogodišnje jamstvo.

Krevet Marika

Muči vas pitanje kakav krevet odabrati? Preuređujete spavaću sobu, ali niste sigurni što odabrati?! Preuređenje je ipak veći financijski zalogaj, no ako želite za manju novčanu svotu dobiti kvalitetu tada svakako razmislite o drvenim krevetima Dolmar.

Jednostavan dizajn, pristupačna cijena

Krevet Marika se ističe jednostavnim dizajnom koji je ujedno zaslužan i za nižu, pristupačnu cijenu. Niža cijena kreveta je posljedica jednostavnih, provjerenih linija kreveta koje pojeftinjuju proces proizvodnje. Ovakav model nudi sigurnu kupovinu i zadovoljstvo tijekom upotrebe kreveta radi materijala od kojeg je izrađen, a to je masivna borovina, isto tako krevet ima i jednogodišnje jamstvo. Krevet Marika, poljskog proizvođača Dolmar, osigurava odličan protok zraka i svježinu za madrac, a ujedno je i čišćenje kreveta vrlo jednostavno.

Možete odabrati iduće dimenzije:

 • 90 x 200 cm,
 • 120 x 200 cm,
 • 140 x 200 cm,
 • 160 x 200 cm.

Uz krevet se mogu uz doplatu naručiti i ladice u istom stilu koje će osigurati dodatan prostor za odlaganje posteljine. Krevet Marika je vrlo jednostavan za montažu pa ćete ga nakon kupovine vrlo brzo moći isprobati.

Materijali

Krevet Marika je izrađen od masivne borovine koja unosi u prostor dašak prirode i osigurava dugačak životni vijek proizvoda. Ako ste u potrazi i za madracom savjetujemo vam da pogledate ponudu madraca u našem webshopu i odlučite se za kupovinu kompleta jer tako štedite novac i vrijeme.

Zašto se odlučiti za kupovinu kreveta Marika?

 • odlična pristupačna cijena,
 • jednostavna montaža,
 • mogućnost odabira boja,
 • jednogodišnja garancija,
 • odličan protok zraka.

Krevet Mauricius – 90 x 200 cm

Tijekom opremanja dječje sobe se vam po glavi vrzma mnogo pitanja, a jedno od njih je sigurno i kakav dječji krevet odabrati? Model sa zaštitnom ogradom ili bez nje? Ako se na kraju ipak odlučite za model s ogradicom svakako pogledajte karakteristike modela Mauricius, 90 x 200 cm, poljskog proizvođača namještaja za interijere Dolmar.

Puno prostora za odlaganje

Krevet Mauricius, dimenzija 98 x 206 x 70 cm, je idealan izbor za dječje i sobe za mlade, ima zaštitnu ogradu koja će osigurati siguran i miran dječji san bez ozljeda. Krevet je dostupan u 5 boja tako da će se s lakoćom uklopiti u vaš prostor i prilagoditi drugom namještaju. Krevet Mauricius ima dvije ladice na izvlačenje koje su u cijeni kreveta, ladice osiguravaju dodatan prostor za odlaganje posteljine ili dugih predmeta pa će dječja soba uvijek biti pospremljena i organizirana.

Kvalitetni materijali

Krevet Mauricius je izrađen od masivne i izdržljive borovine te podnosi veća opterećenja, montaža kreveta je vrlo jednostavna i brza. Visoke noge kreveta su zaslužne za protok zraka, svježinu madraca i jednostavno čišćenje te održavanje prostora. Požurite i naručite ovaj model u našem webshopu te si osigurajte dodatan popust.

Zašto se odlučiti za madrac Mauricius?

 • kvalitetni materijali,
 • pristupačna cijena,
 • zaštitna ogradica,
 • ladice za odlaganje,
 • pet različitih kombinacija boja,
 • jednogodišnje jamstvo.

Krevet Tomi s dodatnim ležajem – 90 x 200 cm

Kreveti s dodatnim ležajem su primjereni za dječje sobe s jednim djetetom, više djece ili za sobe za goste. Dodatan ležaj na izvlačenje je odličan izbor za korištenje po potrebi, ali se može koristiti i za svakodnevnu upotrebu.

Izdržljiv krevet

Dodatan ležaj se nalazi u krevetu i zapravo je skriven pa ne zauzima prostor u sobi, vrlo je praktičan za iznenadnog gosta koji će ostati prespavati. Krevet je odlično rješenje za sobu za goste i u njemu mogu udobno spavati dvije osobe. Krevet Tomi, dimenzija 99 x 206 x 80 cm, je izrađen od masivne borovine, ističe se izdržljivošću te je primjeren za aktivnu djecu koja vole skakati po krevetu i krevet često koriste za igru i druge fizičke aktivnosti. Krevet je izrađen od isključivo prirodnih materijala, a njegova bijela boja je zaslužna za lagano i jednostavno kombiniranje s preostalim namještajem u prostoru.

Funkcionalnost

Ovaj model će osigurati dodatan ležaj za gosta ili prijatelja vašeg djeteta, može biti odličan izbor u manjim sobama gdje nedostaje mjesta za dva kreveta, a može biti i odličan izbor za sobu za goste.

Krevet Tomi je najbolji izbor jer ima:

 • dodatan ležaj,
 • elegantnu bijelu boju koja se odlično kombinira s drugim namještajem,
 • pristupačnu cijenu za svačiji džep,
 • jednogodišnje jamstvo.

Imaš pitanje?

MIŠLJENJA STRANK

Blagovaonski stol Garian II 180x90 cm

   Primož - 2021-02-13

Jako zadovoljni stolom, super izgleda, fantastično! Priloženi šarafi su loši, predlažem da ih zamjenite.

+ Stol je odličan

- Priloženi šarafi za montažu su loše kvalitete

Klupa Nizana II 180x42

   Primož - 2021-02-13

Klupa je odlična. Priloženi šarafi za montažu lošije kvalitete

+ Super.

Blagovaonski stol Jazzie III 160 cm

   Lolita - 2021-02-13

Stol je jako lijep, vrlo zadovoljna s kupovinom.

Blagovaonski stol Garian II 140x90 cm

   Kristina - 2021-02-12

Jako lijep stol, odlična cijena

+ Jako lijep dizajn

Multimedija TV regal FLY M 260 cm - LED

   Klarisa - 2021-02-12

Dostava je trajala duže od dogovorenog.

+ Izgled kao na slici

- oštećen paket

Madrac Magnat memory-lateks-cocos 3D

   Franjo - 2021-02-12

Super madrac, jako sam zadovoljan, super spavam.

+ Madrac Magnat memory-lateks-cocos 180x200

Stolica Paesana PU natur + cappuccino

   Elizabeta - 2021-02-12

Jako dobre stolice za te novce.

Blagovaonski stol Jennin 160x85 cm

   Elizabeta - 2021-02-12

Jako lijep stol.
GOR