Za bolje korisničko iskustvo i analizu posjeta stranice koristimo kolačiće. Za više informacija pritisnite ovdje.
IZABERITE DRŽAVU:

Madraci Come-for serije Pocket Roll

Ukrajinski proizvođač madraca Come-for s dugogodišnjim iskustvom nudi posebnu seriju madraca Pocket Roll.

Serija Pocket Roll sadrži neovisne džepićaste opruge. Radi se o madracima s oprugama manjih dimenzija koje su svaka zasebno obučene u pamučnu tkaninu(džepiće) i zbog toga djeluju neovisno jedna o drugoj. Glavna uloga ovakvog modela je osigurati pravilan položaj kralježnice tijekom spavanja.

Odlično svojstvo neovisnih opruga smanjuje deformacije madraca i produljuje životni vijek madraca, te osigurava miran san koji neće kvariti okretanje partnera ili djeteta u krevetu tijekom noći.

Klasično rješenje s udobnom potporom za kralježnicu po pristupačnim cijenama

Neovisne opruge – klasično rješenje madraca. Opruge madraca se individualno prilagođavaju tijelu i nude zdrav san, potporu kralježnici i jednakomjerno rasterećenje tijekom spavanja. Opruge su izrađene od visokokvalitetnog čelika, pouzdane su i dugotrajne. Ovakav model madraca osigurava miran san bez bolova u predjelu leđa i mišića.

Tvrdoća i visina

Serija Pocket Roll je dizajnirana s ciljem da zadovolji potrebe šireg spektra kupaca, pa tako madrac ima na obje strane madraca srednju tvrdoću koja će odgovarati ljubiteljima tvrđih ili mekših madraca.

Odaberite madrac s pet ili sedam zona udobnosti:

  • Pet zonski madrac. Džepićaste opruge s pet zona tvrdoće. Ergonomski madrac po dužini sastoji se od 5 zona različite tvrdoće za glavu, ramena, bokove, lumbalnu regiju i noge. Pravilno raspoređeni dijelovi madraca pružaju ispravan oslonac tijelu. Na taj način kralježnica ima oblik ravne linije i pravilan fiziološki položaj, što osigurava buđenje bez bolova i ukočenosti.
  • Sedam zonski madrac. Ergonomski madrac se po dužini sastoji od 7 zona različite tvrdoće za glavu, ramena, kukove, lumbalnu regiju i noge. Pravilno raspoređeni dijelovi madraca pružaju ispravan oslonac tijelu. Na ovaj način kralježnica ima oblik ravne linije i pravilan fiziološki položaj, što osigurava buđenje bez bolova i ukočenosti.

Iz serije madraca Pocket Roll možete birati dvije visine madraca i to 18 ili 21 centimetara. Tijekom izrade takvih modela se koriste idući materijali: sintepon, memorijska pena, termofilc i džepićaste opruge.

Serija Pocket Roll nudi četiri modela madraca koji su uvijek na zalihi u našem webshopu:

Svi madraci su dostupni u različitim dimenzijama (od 80 x 190 cm do 180 x 200 cm).


Imaš pitanje?

MIŠLJENJA STRANAKA

Dvosjed Neva 2

   Jasna - 2021-11-25

Jako zadovoljni kupovinom! Kauč izgleda solidnije od većine sličnih na našem tržištu. Promptan odgovor na upite, dostava u dogovorenom roku. Puno hvala ljubaznom osoblju i na stručnim savjetima pri odabiru tkanine.

+ potpuno odgovara slikama i opisu, čvrst okvir, tvrđa spužva, udoban za sjedenje, lako se pretvara u ležaj

- jastuci su udobni, ali su nešto manji od naslona za leđa

3D PCV panel Svijetli kamen

   Josip - 2021-11-22

Koliko panela ima za taj novac?

Boxspring krevet Jasmina 180x200

   Marina Pap - 2021-10-27

Krevet je odličan,za kraljeve,sve preporuke?

+ Lijep,lagan,jednostavna montaža

Krevet Michigan 90x200 cm sonoma hrast

   Marija - 2021-10-10

Prezadovoljna sam kupovinom.

Kutna garnitura Menor

   Nikolina Juretic - 2021-04-30

Garnitura je stigla (u Zagreb) 3 tjedna prije predvidenog datuma dostave. Materijal, boja, dimenzije, sve potpuno odgovara opisu i slikama na stranici. Kad smo narucili namjestaj (narucili smo i blagovaonski stol osim garniture), sutradan smo primili poziv osoblja kojima smo potvrdili narudzbu i sve specifikacije proizvoda. Takoder su nas zvali 2 dana prije dostave da se najave i provjere hocemo biti doma. Prezadovoljni smo i namjestajem i uslugom! Najtoplije preporuke.

Stol na razvlačenje Nika 140 cm

   Nikolina Juretic - 2021-04-30

Odlican stol, nemamo rijeci. Prezadovoljni smo i proizvodom i uslugom, najtoplije preporuke!

Krevet na kat Roomy 90x200 cm

   Željko - 2021-04-29

Jako lijep i velik te komforan krevet na kat

+ Velik i lijep krevet

- Zahtjevna montaža

Nadmadrac Aero Memory

   Ana - 2021-04-27

Na prvu mi se činilo da je nadmadrac pretvrd kad legneš, ali nije, odličan je, super spavam, ne bole me više zglobovi, astma se smirila jer sam alergična na prašinu i grinje. Naručila sam jedan nadmadrac za psa, dala ga prepoloviti i sad i pas više ne dolazi na krevet.

+ Niti pretvrd niti premekan nadmadrac, ima memorijsku pjenu zbog koje se odlično prilagođava težini tijela, navlaka je od kvalitetnog materijala i definitivno štiti od grinja.

GOR