Za bolje korisničko iskustvo i analizu posjeta stranice koristimo kolačiće. Za više informacija pritisnite ovdje.
IZABERITE DRŽAVU:

Madrac ili nadmadrac za kamper ili kamp kućicu

U potrazi ste za madracom za vaš kamper ili kamp kućicu? Nudimo odlično rješenje! U našem webshopu nudimo odgovarajuće dimenzije madraca za kampere ili kamp kućice, radi se većinom o klasičnim dimenzijama (80x190, 80x200, 90x190 ali 90x200). Za kampere ili kamp kućice se svakako savjetuje korištenje nadmadraca koji će očuvati kvalitetu i površinu madraca posebice tijekom ljetnih, vrućih mjeseci kada često hodamo bosi ili kada smo slani od mora.

Za uže ležajeve i nestandardne dimenzije koje se nalaze u kabinama kamiona, u našem webshopu možete birati dimenzije nadmadraca 65 x 180 cm oz. 65 x 190 cm koji su primjereni za većinu kamiona

Kakve madrace odabrati?

Za kampere savjetujemo odabir madraca ukrajinskog proizvođača Come-for iz serije Pocket Roll. Preporučamo madrace Pocket Roll II, Pocket Roll Memory i Pocket Roll Latex.

Pocket Roll II

Radi se o modelu sa sedam zona, jezgra sadrži neovisne džepićaste opruge. Svaka opruga je posebno presvučena pamučnom tkaninom i neovisna jedna o drugoj. Za izradu "džepića" se koristi prozračan materijal koji ne zadržava vlagu i ne skuplja prašinu pa je ovaj model odličan izbor za vikendice ili apartmane na moru u kojima veći dio godine nitko ne boravi. Prozračnost madraca u takvim uvjetima je vrlo bitna jer se zbog visokih temparatura na moru više znojimo i tijekom spavanja zbog čega je vrlo važno da madrac ima dobar sustav prozračnosti.

Pocket Roll Latex

Serija Pocket Roll Latex se može pohvaliti sa sadržajem sve popularnijeg i traženijeg materijala – lateksa. Madraci sa lateksom postaju sve veći trend i čest odabir upravo radi odličnih karakteristika lateksa koji osigurava čvrstoću i podnošenje većih opterećenja. Madrac ima na obje strane srednju tvrdoću, maksimalno opterećenje je 120 kg za prosječnu osobu. Za jednostavnije i lakše čišćenje je zaslužna periva navlaka koja je primjerena za alergičare i astmatičare.

Madrac Pocket Roll Latex se, od drugih prosječnih madraca, ističe sadržajem prirodnog lateksa koji se dobiva od prirodnog soka drveta Hevea. Lateks ima visoku elastičnost za koju je zaslužan kaučuk, ergonomske osobine pružaju odličnu potporu tijelu. Lateks se isto tako može pohvaliti odličnim svojstvima poput prozračnosti, visokom otpornošću na habanje, hipoalergenim i higijenskim svojstvima. Lateks je daleko najkorišteniji materijal za izradu luksuznih modela madraca, radi visokog svojstva izdržljivosti je odličan izbor za vozila za kampiranje.

Pocket Roll Memory

Pocket Roll Memory je madrac sa sedam zona, visine 21 cm, koji osigurava udoban san tijekom boravka u vašem kamperu. Nosivost madraca na pojedinačnoj strani iznosi 120 kg, dodatan plus predstavlja periva navlaka posebice nakon što duže vrijeme niste boravili u kamperu i potrebno je osvježiti i očistiti spavaći prostor. Jezgra sadrži neovisne džepićaste opruge koje se individualno prilagođavaju vašem tijelu i pravilna su potpora kralježnici tijekom sna. Ovaj model je primjeren za alergičare i astmatičare, a vakumsko pakiranje je zaslužno za jednostavan transport ili dostavu na vašu adresu.

Nadmadrac Aero-Flex za kamione

Tijekom kupovine nadmadraca za kabinu kamiona moramo obratiti pažnju na nestandardne dimenzije (65 x 180 cm oz. 65 x 190 cm). U našem webshopu nudimo upravo takve dimenzije proizvođača Come-for iz serije Aero-Flex, radi se o nadmadracu od fleksibilne pjene visine 6 cm s perivom navlakom na 30 stupnjeva Celzijusa. Model se jednostavno u roli transportira i dostavlja na željenu adresu.


Imaš pitanje?

MIŠLJENJA STRANAKA

Blagovaonski stol Garian II 180x90 cm

   Primož - 2021-02-13

Jako zadovoljni stolom, super izgleda, fantastično! Priloženi šarafi su loši, predlažem da ih zamjenite.

+ Stol je odličan

- Priloženi šarafi za montažu su loše kvalitete

Klupa Nizana II 180x42

   Primož - 2021-02-13

Klupa je odlična. Priloženi šarafi za montažu lošije kvalitete

+ Super.

Blagovaonski stol Jazzie III 160 cm

   Lolita - 2021-02-13

Stol je jako lijep, vrlo zadovoljna s kupovinom.

Blagovaonski stol Garian II 140x90 cm

   Kristina - 2021-02-12

Jako lijep stol, odlična cijena

+ Jako lijep dizajn

Multimedija TV regal FLY M 260 cm - LED

   Klarisa - 2021-02-12

Dostava je trajala duže od dogovorenog.

+ Izgled kao na slici

- oštećen paket

Madrac Magnat memory-lateks-cocos 3D

   Franjo - 2021-02-12

Super madrac, jako sam zadovoljan, super spavam.

+ Madrac Magnat memory-lateks-cocos 180x200

Stolica Paesana PU natur + cappuccino

   Elizabeta - 2021-02-12

Jako dobre stolice za te novce.

Blagovaonski stol Jennin 160x85 cm

   Elizabeta - 2021-02-12

Jako lijep stol.
GOR