Postavke privatnosti na Svijetnamjestaja.hr
DOZVOLIZa bolje korisničko iskustvo i analizu posjeta stranice koristimo kolačiće. Za više informacija pritisnite ovdje.
Osim toga, dijelimo informacije o vašoj upotrebi naše stranice s našim partnerima na društvenim mrežama, oglašavanju i analitici koji ih mogu kombinirati s drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili kao rezultat vaše upotrebe njihovih usluga.
01 888 09 93
pon-pet: 9:00-17.00
  01 888 09 93
pon-pet: 9:00-17.00
IZABERITE DRŽAVU:

Kuhinja Sunrise Premier - korpus bijela unicolor

Šifra artikla: 5019436
Stanje artikla: Prednarudžba
all message
dostava
Predviđen datum dostave: 31.01. - 07.02.
Boja proizvoda
White wood
White wood
Wenge dark
Wenge dark
Walnut dark
Walnut dark
Vanilla supermat
Vanilla supermat
Sonoma light
Sonoma light
Sonoma dark
Sonoma dark
Slise white
Slise white
Slise grey
Slise grey
Plum louise
Plum louise
Maple light
Maple light
Cedar luxe
Cedar luxe
Ash pearl
Ash pearl
Apple light
Apple light
Apple dark embossed
Apple dark embossed
Alder dark
Alder dark
Odabrali ste:
promjeniti
Količina (kos):
minus
plus
Dimenzije
Proizvođač i jamstvo
Jamstvo
12 mjeseci
Specifikacija
Materijal: MDF, PVC folija
Boja korpusa: bijela unicolor
Ručkice nisu uključene u cijenu
Informacije

Kuhinja Sunrise Premier, s bijelim korpusom, je odličan izbor za sve koji žele stvoriti svijetlu, modernu i prostranu kuhinju s naglaskom na estetskom izgledu i boljoj funkcionalnosti prostora. Bijela boja korpusa donosi osjećaj svježine i čistoće, te pridonosi stvaranju ugodnog i prijateljskog okruženja u kojem je kuhanje i provođenje vremena s obitelji i prijateljima pravi užitak. Neutralna bijela boja korpusa savršeno se nadopunjuje s različitim elementima i dekorativnim dodacima koji omogućuju širok raspon opcija u skladu s vašim potrebama. Ovaj kuhinjski set osvjetljava prostor i vizualno ga povećava što je posebno važno u manjim kuhinjama.

  • Kuhinja Sunrise Premier je izrađena od izdržljivog MDF-a (medium-density fiberboard), materijala koji se često koristi u izradi namještaja zbog svoje iznimne čvrstoće i stabilnosti. MDF je poznat po tome što osigurava dug vijek trajanja, otporan je na deformacije i pukotine, te je idealan za kuhinjske elemente koji su svakodnevno izloženi raznim opterećenjima. Ovaj materijal omogućuje precizno oblikovanje i obradu, te doprinosi visokokvalitetnoj završnoj obradi.

     

  • Zaštitni sloj od PVC folije pruža dodatnu zaštitu od vlage i ogrebotina što je posebno važno u kuhinjskom okruženju gdje su materijali često izloženi prolijevanju, pari i svakodnevnom trošenju. PVC folija sprječava prodor vlage i štiti površine od manjih oštećenja, te omogućuje lako čišćenje i održavanje. Jednostavno možete obrisati mrlje i prljavštinu te lako održavati kuhinjske površine čistim.

     

  • Kuhinja je dostupna u 15 različitih nijansi boja koje omogućuju širok raspon mogućnosti uređenja prostora. Nijanse se kreću od nježnih, smirenih tonova koji stvaraju mirnu i ugodnu atmosferu do hrabrijih boja koje privlače pažnju i unose energiju u prostor. Svaki kupac može odabrati boju koja se najbolje slaže s njegovim osobnim izborom i ostatkom dekora u prostoru. Lako i jednostavno opremite kuhinju koja izražava vašu osobnost i prilagodite stil klasičnom, modernom ili trendovskom izgledu.

     

  • Birajte 13 različitih modela ručkica kako bi stvorili personaliziran izgled kuhinje. Ručkice su ključni detalj koji može značajno utjecati na cjelokupan izgled kuhinjskih elemenata. Odabirom ručkica koje odgovaraju vašem stilu, možete dodatno prilagoditi izgled kuhinje i dodati joj svoj osobni pečat. Na taj način svaki korisnik može stvoriti jedinstvenu i funkcionalnu kuhinju koja odgovara njegovim potrebama i željama.

ELEMENTI:
MIŠLJENJA STRANAKA
Kuhinja Glamour Gla - zelena
Deša Karamehmedović (06.10.2024) : Poštovani šteta što nema prikaza elemenata iznutra kako bi se vidio raspored i što nisu visočiji gornji elementi s obzirom na to da je praktičnije da je visina gornjih elemenata do stropa, a s ovim mjerama to nije moguće. Čini mi se da nema element tzv "apotekar", a to je jako praktičan element.
+ več
Blagovaonski stol Rehen 1 - 120x76 cm
Ivana Malić (20.09.2024) : Sve odlično! Samo bi trebali nuditi i pravu dostavu jer nismo očekivali toliko teški namještaj!
+ več
Blagovaonska stolica Margarita - smeđa
Katarina (06.09.2024) : Prezadovoljna
+ več
Blagovaonski stol na razvlačenje Xarelto
Katarina (06.09.2024) : Jako zadovoljna s proizvodom
+ več
Blagovaonski stol na razvlačenje Xarelto
Anita (22.08.2024) : Hvala lipa
+ več
plus
Predivan stol i prezadovoljna
Sudoper Selena sa sifonom - crna
Vesna (14.08.2024) : Da li dolazi sa probusenom rupom za spinu?
+ več
Barska stolica Sherlockbar - smeđa
Sanja (14.08.2024) : Apsolutno prekrasne, stabilne.
+ več
plus
Udobne, elegantne
Kuhinja Modest 180 cm - graphite grey
Snježana (04.08.2024) : Ja sam naručila kuhinju kada ču je dobiti hvala vam na razumijevanju
+ več
GOR