Za bolje korisničko iskustvo i analizu posjeta stranice koristimo kolačiće. Za više informacija pritisnite ovdje.
IZABERITE DRŽAVU:

Madrac Magnolia

Šifra izdelka: 7187

Stanje artikla: Prednarudžba
Kredit
0 %
  • 250 mm
2898kn
DIMENZIJA:
2608.2 kn u slučaju predujma (dodatni popust 289.8 kn)
Predviđen datum dostave: 04.01.
Cijena dostave od 66.00 kn
Izbrali ste:
Plaćanje po pouzeću ili online:
  • S gotovinom
  • Visa, MasterCard
  • Putem predračuna
  • PayPal
  • Diners club
SPECIFIKACIJE:
Materijal: Navlaka Coolmax, Greentex punjenje, memorijska pjena, poliuretanska podloga, filc, bonnel opruge 355, filc, poliuretanska podloga, ergoflex podloga, navlaka Coolmax
Visina: 25 cm
DODATNE INFORMACIJE:

Madrac se prilagođava različitim potrebama s različitim materijalima s obe strane: s jedne strane Ergoflex pjena koja se odlikuje prozračnošću i elastičnošću, s druge strane je memorijska pjena koja zbog svoje spremnosti prilagođava memorijsku pjenu svakom tijelu, neovisno o težini u dobroj mjeri smanjuje pritisak na točke tijela i omogućuje dubok i nesmetan san. Madracu je dodan trodimenzionalni remen koji omogućuje stalnu ventilaciju i štiti madrac od plijesni i bakterija. Premaz SilverCare® dodatno poboljšava udobnost tijekom spavanja jer ima posebno svojstvo koje regulira temperaturu kreveta i brzo oslobađa vlagu u okolinu te tako održava tijelo suhim tijekom sna. Greentex punilo je antialergijsko, elastično i prozračno.

Madrac se sastoji od 355 opruga Bonnel (dimenzije 90x200).

Ovjes je izrađen od opruga s dva stupa Bonnel, koje osiguravaju fleksibilnost i trajnost kvalitete. Po obodu madraca nalazi se box protiv udaraca izrađen od fleksibilne pjene, koja pruža bolju udobnost tijekom odmora i sprječava neugodan osjećaj klizanja.

Memorijska pjena

Memorijska pjena je materijal osjetljiv na toplinu koji u dobroj mjeri smanjuje pritisak na točke tijela i omogućuje neometan protok krvi čak i u kapilarima. Zbog svoje spremnosti, memorijska pjena podržava svako tijelo, bez obzira na njegovu težinu. Struktura otvorenih stanica omogućuje ventilaciju i regulaciju temperature, čime se sprječava stvaranje plijesni, bakterija i grinja.

Ergoflex pjena

Pjena velike gustoće s različitom nosivošću osigurava da je krevet ortopedski i da se ne deformira. Pjena je izrađena na osnovi pjenjenja parom, koja omogućuje cirkulaciju zraka kroz otvorene ćelije i održava madrac higijenskim. 

DODATNE SLIKE:

MIŠLJENJA STRANAKA

Nadmadrac Aero Memory

   Ana - 2021-04-27

Na prvu mi se činilo da je nadmadrac pretvrd kad legneš, ali nije, odličan je, super spavam, ne bole me više zglobovi, astma se smirila jer sam alergična na prašinu i grinje. Naručila sam jedan nadmadrac za psa, dala ga prepoloviti i sad i pas više ne dolazi na krevet.

+ Niti pretvrd niti premekan nadmadrac, ima memorijsku pjenu zbog koje se odlično prilagođava težini tijela, navlaka je od kvalitetnog materijala i definitivno štiti od grinja.

Madrac za krevet Bed Concept 120x200 cm

   Živa - 2021-04-24

Krevet u ormaru je stvarno najbolje rješenje za male prostore. Krevet je udoban, madrac meni odgovara i ormar je lijep. Nedostatak u cijeloj ovoj priči su upute za sastavljanje kreveta gdje u nekim koracima ne znaš što treba radit i definitivno bi bilo od velike pomoći da su šarafi označeni po šiframa da se ne gubi vrijeme na traženje odgovarajućih šarafa. S krevetom i ovim konceptom kreveta u ormaru sam oduševljena, sve pohvale.

+ Funkcionalnost

- Uputstva za sastavljanje u određenim koracima

Madrac Coco - 180x200

   zdenka - 2021-02-21

zadovoljni s madracom i dobro se spava na njemu

Madrac Polo - 90x200 cm

   slavko - 2021-02-20

moja prva online kupovina - strpljen spašen:-)

+ odličan madrac - iznenađen jako!

Madrac Magnat memory-lateks-cocos 3D

   Franjo - 2021-02-12

Super madrac, jako sam zadovoljan, super spavam.

+ Madrac Magnat memory-lateks-cocos 180x200

Madrac Magnat 3D - 140x200 cm

   Teja - 2021-01-06

Super

Nadmadrac Aero Memory - 90x200 cm

   Rok - 2020-10-29

trake u kutovima, periva presvlaka, dovoljno mekan i fina tkanina

+ Odličan nadmadrac za te novce

Madrac Polo - 90x200 cm

   Anita - 2020-10-22

Super madrac u tom cjenovnom rangu. Nakon dostave smo dva dana pustili razvučen madrac da se 100% izravna (bio je u roli) i sad ga naše djete koristi već otprilike dva tjedna. Zadovoljni s kupovinom

+ Super madrac i još bolja cijena

GOR