Postavke privatnosti na Svijetnamjestaja.hr
DOZVOLIZa bolje korisničko iskustvo i analizu posjeta stranice koristimo kolačiće. Za više informacija pritisnite ovdje.
Osim toga, dijelimo informacije o vašoj upotrebi naše stranice s našim partnerima na društvenim mrežama, oglašavanju i analitici koji ih mogu kombinirati s drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili kao rezultat vaše upotrebe njihovih usluga.
01 888 09 93
pon-pet: 9:00-17.00
  01 888 09 93
pon-pet: 9:00-17.00
Sladke sanje s  svijetnamjestaja.hr -  Ob nakupu vzmetnice dobite BLAZINO GRATIS!

Madrac Magnat ultra cocos 3D

Šifra artikla: 4007

Stanje artikla: Ni zalihe
  • 210 mm
RASPRODANO
188 € za uplatu direktno na poslovni račun (dodatni popust -9.9 €)
Predviđen datum dostave: nema podataka
Odabrali ste:
Plaćanje po pouzeću ili online:
  • S gotovinom
  • Visa, MasterCard
  • Putem predračuna
  • PayPal
  • Diners club
SPECIFIKACIJE:
Materijal: 3D Aerosystem, Navlaka «Dream Health», Mikrokompozit, Lateksirana kokos vlakna, pojačanje opružnog bloka, rastezljiv rub, punjenje pamuk, Termofilc, jezgra "Pocket Spring", masažni učinak, punjenje vuna
Boja: bijela
DODATNE INFORMACIJE:

Kvalitetan madrac sa 7 zona «POCKET SPRING» čije su blok opruge odvojene termofilcom od drugih slojeva unutrašnjosti.  Jedinstvenost i posebnost ovog madraca je "3D AEROSYSTEM» koji omogućava slobodno kruženje zraka i odvajanje vlage. Lateksirana kokos vlakna su potpuno prirodan materijal, ekološki, dobiven iz kokosovog oraha. Vlakna odlikuje antibakterijsko i antialergijsko svojstvo, otporan je na vlagu i zadržava elastičnost. PU pjena s učinkom masaže nudi opuštajući efekt, a navlaka madraca je dobivena iz ekološke trikotaž pletene tkanine «Dream Health» s ljetno – zimskom stranom.

 

  • Maksimalno opterećenje za jednu osobu: 130 kg
  • Navlaka/ležaj: »Zima/Ljeto«
  • Visina: 21 cm
  • KOKOS VLAKNA - potpuno prirodan materijal, ekološki, dobiven iz kokosovog oraha. Odlikuje ga antibakterijsko i antialergijsko svojstvo, otporan je na vlagu i zadržava elastičnost. Jedan od najboljih prirodnih materijala koji se koriste u proizvodnji madraca.
  • »HOT MELT« sustav spajanja slojeva - moderan i siguran sustav spajanja slojeva, »HOT MELT« ne sadrži tvari štetne za zdravlje čovjeka, u skladu sa svim europskim i svjetskim standardima. Ovaj sustav se upotrebljava i za pakiranje hrane, ne sadrži otapala. Na sobnoj temperaturi je u krutom stanju dok se na višim temperaturama masa mijenja u tekuće stanje, te se ponovnim hlađenjem dobiva poseban spoj.
  • 3D AEROSYSTEM – tehnologija koja potiče slobodnu cirkulaciju zraka i odvođenje vlage iz kreveta. Jedinstven dio tehnologije je trodimenzionalna klimatska traka koja je ušivena u rubove madraca po cijeloj površini ležaja. Klimatska prozračna traka je hipoalergena, a napravljena je iz mnoštva isprepletenih vlakana koja tvore jedinice posebnog geometrijskog oblika s funkcijom slobodnog protoka zraka i sprječavanja kondenzacije u madracu. Unutarnje i vanjske jedinice su povezane s poprečnim vlaknima te osiguravaju materijalu fleksibilnost.
  • NEOVISNE OPRUGE »Pocket Spring« - pravo rješenje iz ponude madraca NEOLUX. Opruge se prilagođavaju vašem tijelu i osiguravaju pravilan položaj kralježnice tijekom spavanja te ravnomjernu podjelu težine i potpore za svaki dio tijela. Ovakav madrac će pozitivno djelovati na mišićni i koštani sustav te nuditi odmor bez bolova i napetosti u tijelu.

Video

DODATNE SLIKE:

MIŠLJENJA STRANAKA

Madrac 3D Chrome - 90x200 cm

   Mladen Brenc - 2024-02-28

Sve kako piše u opisu proizvoda, madrac je odličan. Malo je duže potrajala isporuka, ali na kraju sve OK.

+ Sve

- Nema

Madrac Flora - 140x200 cm

   Nikolina - 2024-01-01

Sve ok, lipo

Nadmadrac Aero Flex - 140x200 cm

   Nikolina - 2024-01-01

Ok super

Madrac 3D Chrome - 120x200 cm

   Ivana - 2023-11-30

Iako sam bila skeptična, jer piše da je madrac jako tvrd, madrac je savršen.

Madrac Flora - 120x200 cm

   Snježana - 2023-11-22

Odličan i udoban!

Madrac Pocket Roll latex - 140x200 cm

   igor - 2023-10-21

odlično

Zaštitna navlaka za madrac AquaStop - 120x200 cm

   Kararina - 2023-10-18

Kvalitetna navlaka. Preporučujem.

+ Kvalitetna navlaka.

Madrac 3D Iridium

   T - 2023-07-23

Prezadovoljni i madracem i uslugom!
GOR