Za bolje korisničko iskustvo i analizu posjeta stranice koristimo kolačiće. Za više informacija pritisnite ovdje.
IZABERITE DRŽAVU:

Madrac Innsbruck 3D

Šifra izdelka: 4028

Stanje artikla: Prednarudžba
Kredit
0 %
 • 300 mm
3884kn
DIMENZIJA:
3495.6 kn u slučaju predujma (dodatni popust 388.4 kn)
Predviđen datum dostave: 23-12-2021.
Cijena dostave od 66.00 kn
Izbrali ste:
Plaćanje po pouzeću ili online:
 • S gotovinom
 • Visa, MasterCard
 • Putem predračuna
 • PayPal
 • Diners club
SPECIFIKACIJE:
Materijal: Navlaka od trikotaž tkanine “ROYAL STYLE”, “MEMORY COMFORT”, Perforiran latex, Pjena “ExtraSoft”, Pjena “Soft”, 7 zona opružna jezgra “Pocket Spring”, 3D Aerosystem Max, Latexform
Boja: bijela
DODATNE INFORMACIJE:

Madrac koji predstavlja spoj raskošja i udobnosti, svaki madrac iz ove linije je izrađen s velikom pažnjom i brigom za svakog budućeg korisnika. Pažljiv odabir visoko kvalitetnih materijala osiguravaju madracima serije «Top Comfort» apsolutnu kvalitetu i besprijekoran izgled. Uronite u svijet raskošja i neopisive udobnosti te zdravog i kvalitetnog spavanja koje je nužno za vitalnost i dobro raspoloženje tijekom čitavog dana. Serija madraca "Top Comfort" NEOLUKS – zdravo spavanje na vrhunskoj udobnosti.

 • Maksimalno opterećenje za jednu osobu: 130 kg
 • Visina: 30 cm
 • Sustav "MULTICOMFORT SYSTEM" – kombinacija slojeva materijala visoke kvalitete "MEMORY COMFORT" i "EXTRASOFT PJENA" madracu pružaju jedinstvenu udobnost i mekoću.
 • »HOT MELT« sustav spajanja slojeva - moderan i siguran sustav spajanja slojeva, »HOT MELT« ne sadrži tvari štetne za zdravlje čovjeka, u skladu sa svim europskim i svjetskim standardima. Ovaj sustav se upotrebljava i za pakiranje hrane, ne sadrži otapala. Na sobnoj temperaturi je u krutom stanju dok se na višim temperaturama masa mijenja u tekuće stanje, te se ponovnim hlađenjem dobiva poseban spoj.
 • 3D AEROSYSTEM – tehnologija koja potiče slobodnu cirkulaciju zraka i odvođenje vlage iz kreveta. Jedinstven dio tehnologije je trodimenzionalna klimatska traka koja je ušivena u rubove madraca po cijeloj površini ležaja. Klimatska prozračna traka je hipoalergena, a napravljena je iz mnoštva isprepletenih vlakana koja tvore jedinice posebnog geometrijskog oblika s funkcijom slobodnog protoka zraka i sprječavanja kondenzacije u madracu. Unutarnje i vanjske jedinice su povezane s poprečnim vlaknima te osiguravaju materijalu fleksibilnost.
 • 7  zona NEOVISNE OPRUGE »Pocket Spring« -  pravo rješenje iz ponude madraca NEOLUX. Opruge se prilagođavaju vašem tijelu i osiguravaju pravilan položaj kralježnice tijekom spavanja te ravnomjernu podjelu težine i potpore za svaki dio tijela. Ovakav madrac će pozitivno djelovati na mišićni i koštani sustav te nuditi odmor bez bolova i napetosti u tijelu.
 • PRIRODNI LATEKS - ekološki materijal dobiven iz drveta kaučukovca Hevea, odlikuje ga visoka elastičnost, antibakterijska svojstva i prilagodba na godišnja doba. Lateks je prepoznat kao jedan od najkvalitetnijih materijala u proizvodnji madraca zbog brojnih prednosti i svojstava kao što su otpornost na habanje, prozračnost, hipoalergen sastav te odlična prilagodljivost i potpora tijelu.
 • «Royal Style» - jedinstvenog izgleda, napravljena u stilu tradicionalnog imperijalnog stila, dizajn u crno bijeloj boji. Modernom tehnologijom obrade i izrade je postignut originalan izgled tkanine i produljen vijek upotrebe madraca. 
 • Materijal "MEMORY COMFORT" – Proizvedena u Austriji, pjena "MEMORY COMFORT" s posebnom strukturom i većom razinom udobnosti, bolje reagira na temperaturu ljudskog tijela od obične »MEMORY« pjene.
 • SUSTAV  "INVERT FREE" – madraci iz serije "TOP COMFORT" proizvedeni korištenjem navedenih tehnologija nude odlične prednosti – nije ih potrebno okretati s jedne strane na drugu, mogu se uvijek koristiti na jednoj strani, a da pritom ne gube svoja anatomska svojstva.

Video

DODATNE SLIKE:

MIŠLJENJA STRANAKA

Nadmadrac Aero Memory

   Ana - 2021-04-27

Na prvu mi se činilo da je nadmadrac pretvrd kad legneš, ali nije, odličan je, super spavam, ne bole me više zglobovi, astma se smirila jer sam alergična na prašinu i grinje. Naručila sam jedan nadmadrac za psa, dala ga prepoloviti i sad i pas više ne dolazi na krevet.

+ Niti pretvrd niti premekan nadmadrac, ima memorijsku pjenu zbog koje se odlično prilagođava težini tijela, navlaka je od kvalitetnog materijala i definitivno štiti od grinja.

Madrac za krevet Bed Concept 120x200 cm

   Živa - 2021-04-24

Krevet u ormaru je stvarno najbolje rješenje za male prostore. Krevet je udoban, madrac meni odgovara i ormar je lijep. Nedostatak u cijeloj ovoj priči su upute za sastavljanje kreveta gdje u nekim koracima ne znaš što treba radit i definitivno bi bilo od velike pomoći da su šarafi označeni po šiframa da se ne gubi vrijeme na traženje odgovarajućih šarafa. S krevetom i ovim konceptom kreveta u ormaru sam oduševljena, sve pohvale.

+ Funkcionalnost

- Uputstva za sastavljanje u određenim koracima

Madrac Coco - 180x200

   zdenka - 2021-02-21

zadovoljni s madracom i dobro se spava na njemu

Madrac Polo - 90x200 cm

   slavko - 2021-02-20

moja prva online kupovina - strpljen spašen:-)

+ odličan madrac - iznenađen jako!

Madrac Magnat memory-lateks-cocos 3D

   Franjo - 2021-02-12

Super madrac, jako sam zadovoljan, super spavam.

+ Madrac Magnat memory-lateks-cocos 180x200

Madrac Magnat 3D - 140x200 cm

   Teja - 2021-01-06

Super

Nadmadrac Aero Memory - 90x200 cm

   Rok - 2020-10-29

trake u kutovima, periva presvlaka, dovoljno mekan i fina tkanina

+ Odličan nadmadrac za te novce

Madrac Polo - 90x200 cm

   Anita - 2020-10-22

Super madrac u tom cjenovnom rangu. Nakon dostave smo dva dana pustili razvučen madrac da se 100% izravna (bio je u roli) i sad ga naše djete koristi već otprilike dva tjedna. Zadovoljni s kupovinom

+ Super madrac i još bolja cijena

GOR