Za bolje korisničko iskustvo i analizu posjeta stranice koristimo kolačiće. Za više informacija pritisnite ovdje.

Madrac Magnat memory-lateks-cocos 3D - 90x200 cm

Šifra artikla: 4110

Stanje artikla: Brza isporuka
Kredit
0 %
 • 900 mm 2000 mm 230 mm
infkn
DIMENZIJA:
inf kn u slučaju predujma (dodatni popust INF kn)
Predviđen datum dostave: 25.01.
Cijena dostave od 66.00 kn
Odabrali ste:
Plaćanje po pouzeću ili online:
 • S gotovinom
 • Visa, MasterCard
 • Putem predračuna
 • PayPal
 • Diners club
SPECIFIKACIJE:
Madrac sa 7 zona "Pocket Spring" visine 23 cm, piramidnim lateksom, memory pjenom, kokosom, odvojivom navlakom i 3d aero trakom.
DODATNE INFORMACIJE:

Zašto odabrati ovaj madrac:

 • Zone tvrdoće: 7 zona
 • Tvrdoća: Jedna strana je srednje tvrdoće H3, druga strana H2 
 • Maksimalno opterećenje za jednu osobu: 150 kg
 • Navlaka/ležaj: »Zima/Ljeto«
 • Visina: 23 cm
 • Odvojiva navlaka: Da
 • 3D aero traka: Da

Materijal: 3D Aerosystem, navlaka «Excellent», Mikrokompozit, pojačanje opružnog bloka, rastezljiv rub, punjenje pamuk, lateksirana kokosova vlakna, prirodni lateks, Termofilc, blok opruga Pocket Spring, masažni učinak, punjenje vuna

Novi model madraca s džepićastim oprugama, sadrži udobnu navlaku od trikotažne tkanine sa sustavom kruženja zraka “EXCELLENT”. Proizveden je na bazi prirodnog lateksa, kokosovih vlakana i iznimno elastične memory pjene. Neovisne opruge »Pocket Spring« se prilagođavaju vašem tijelu i osiguravaju pravilan položaj kralježnice tijekom spavanja te ravnomjernu podjelu težine i potpore za svaki dio tijela, a uz ovaj madrac ćete osigurati svome tijelu potpun ortopedski i anatomski učinak.

 • PRIRODNI PIRAMIDNI LATEKS - ekološki materijal dobiven iz drveta kaučukovca Hevea, odlikuje ga visoka elastičnost, antibakterijska svojstva i prilagodba na godišnja doba. Lateks je prepoznat kao jedan od najkvalitetnijih materijala u proizvodnji madraca zbog brojnih prednosti i svojstava kao što su otpornost na habanje, prozračnost, hipoalergen sastav te odlična prilagodljivost i potpora tijelu.
 • KOKOS VLAKNA - potpuno prirodan materijal, ekološki, dobiven iz kokosovog oraha. Odlikuje ga antibakterijsko i antialergijsko svojstvo, otporan je na vlagu i zadržava elastičnost. Jedan od najboljih prirodnih materijala koji se koriste u proizvodnji madraca.
 • »HOT MELT« sustav spajanja slojeva - moderan i siguran sustav spajanja slojeva, »HOT MELT« ne sadrži tvari štetne za zdravlje čovjeka, u skladu sa svim europskim i svjetskim standardima. Ovaj sustav se upotrebljava i za pakiranje hrane, ne sadrži otapala. Na sobnoj temperaturi je u krutom stanju dok se na višim temperaturama masa mijenja u tekuće stanje, te se ponovnim hlađenjem dobiva poseban spoj.
 • 3D AEROSYSTEM – tehnologija koja potiče slobodnu cirkulaciju zraka i odvođenje vlage iz kreveta. Jedinstven dio tehnologije je trodimenzionalna klimatska traka koja je ušivena u rubove madraca po cijeloj površini ležaja. Klimatska prozračna traka je hipoalergena, a napravljena je iz mnoštva isprepletenih vlakana koja tvore jedinice posebnog geometrijskog oblika s funkcijom slobodnog protoka zraka i sprječavanja kondenzacije u madracu. Unutarnje i vanjske jedinice su povezane s poprečnim vlaknima te osiguravaju materijalu fleksibilnost.
 • NEOVISNE OPRUGE »Pocket Spring« -  pravo rješenje iz ponude madraca NEOLUX. Opruge se prilagođavaju vašem tijelu i osiguravaju pravilan položaj kralježnice tijekom spavanja te ravnomjernu podjelu težine i potpore za svaki dio tijela. Ovakav madrac će pozitivno djelovati na mišićni i koštani sustav te nuditi odmor bez bolova i napetosti u tijelu.
POSEBNA PONUDA:
Madrac Magnat memory-lateks-cocos 3D - 90x200 cm 1 kos
Madrac Magnat memory-lateks-cocos 3D - 90x200 cm
infkn
 Brza isporuka
+
=
Madrac Magnat memory-lateks-cocos 3D - 90x200 cm 1 kos
Madrac Magnat memory-lateks-cocos 3D - 90x200 cm
infkn
 Brza isporuka
+
=
DODATNE SLIKE:
 • Konstrukcija ležišča
  Konstrukcija ležišča
MIŠLJENJA:

Dara - 16.07.2020

Madrac Magnat memory-lateks-kokos-3d...iznimno udoban madrac, taman tvrd, taman mekan i slažem se s time što piše na madracu: excellent! Naglasila bi još da prodavači imaju odličan odnos prema kupcu, sve što obećaju i naprave. Jako sam zadovoljna kompletnom uslugom.


Odgovoriti
OSTAVITE SVOJE MIŠLJENJE
SAVJETUJEMO:

MIŠLJENJA STRANAKA

Nadmadrac Aero Memory

   Ana - 2021-04-27

Na prvu mi se činilo da je nadmadrac pretvrd kad legneš, ali nije, odličan je, super spavam, ne bole me više zglobovi, astma se smirila jer sam alergična na prašinu i grinje. Naručila sam jedan nadmadrac za psa, dala ga prepoloviti i sad i pas više ne dolazi na krevet.

+ Niti pretvrd niti premekan nadmadrac, ima memorijsku pjenu zbog koje se odlično prilagođava težini tijela, navlaka je od kvalitetnog materijala i definitivno štiti od grinja.

Madrac za krevet Bed Concept 120x200 cm

   Živa - 2021-04-24

Krevet u ormaru je stvarno najbolje rješenje za male prostore. Krevet je udoban, madrac meni odgovara i ormar je lijep. Nedostatak u cijeloj ovoj priči su upute za sastavljanje kreveta gdje u nekim koracima ne znaš što treba radit i definitivno bi bilo od velike pomoći da su šarafi označeni po šiframa da se ne gubi vrijeme na traženje odgovarajućih šarafa. S krevetom i ovim konceptom kreveta u ormaru sam oduševljena, sve pohvale.

+ Funkcionalnost

- Uputstva za sastavljanje u određenim koracima

Madrac Coco - 180x200

   zdenka - 2021-02-21

zadovoljni s madracom i dobro se spava na njemu

Madrac Polo - 90x200 cm

   slavko - 2021-02-20

moja prva online kupovina - strpljen spašen:-)

+ odličan madrac - iznenađen jako!

Madrac Magnat memory-lateks-cocos 3D

   Franjo - 2021-02-12

Super madrac, jako sam zadovoljan, super spavam.

+ Madrac Magnat memory-lateks-cocos 180x200

Madrac Magnat 3D - 140x200 cm

   Teja - 2021-01-06

Super

Nadmadrac Aero Memory - 90x200 cm

   Rok - 2020-10-29

trake u kutovima, periva presvlaka, dovoljno mekan i fina tkanina

+ Odličan nadmadrac za te novce

Madrac Polo - 90x200 cm

   Anita - 2020-10-22

Super madrac u tom cjenovnom rangu. Nakon dostave smo dva dana pustili razvučen madrac da se 100% izravna (bio je u roli) i sad ga naše djete koristi već otprilike dva tjedna. Zadovoljni s kupovinom

+ Super madrac i još bolja cijena

GOR