Postavke privatnosti na Svijetnamjestaja.hr
DOZVOLIZa bolje korisničko iskustvo i analizu posjeta stranice koristimo kolačiće. Za više informacija pritisnite ovdje.
Osim toga, dijelimo informacije o vašoj upotrebi naše stranice s našim partnerima na društvenim mrežama, oglašavanju i analitici koji ih mogu kombinirati s drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili kao rezultat vaše upotrebe njihovih usluga.
01 888 09 93
pon-pet: 9:00-17.00
  01 888 09 93
pon-pet: 9:00-17.00
Sladke sanje s  svijetnamjestaja.hr -  Ob nakupu vzmetnice dobite BLAZINO GRATIS!

Madrac Marina aloe vera - 80x190 cm

Šifra artikla: 68273

Stanje artikla: Prednarudžba
  • 800 mm 1900 mm 210 mm
397
DIMENZIJA:
385 € za uplatu direktno na poslovni račun (dodatni popust -11.91 €)
Predviđen datum dostave 24-05-2024
Odabrali ste:
Plaćanje po pouzeću ili online:
  • S gotovinom
  • Visa, MasterCard
  • Putem predračuna
  • PayPal
  • Diners club
SPECIFIKACIJE:
Tvrdoća: Srednje tvrdo
Visina: 21 cm
Materijal: Navlaka se skida , lateks Ocean Blue Gel 3 cm, lateks Clima Convoluted Rolls 3 cm, Bio pjena 14 cm
DODATNE INFORMACIJE:

Madrac Marina od bio pjene se ističe visokom fleksibilnošću i odpornošću na deformacije, a zahvaljujuči posebnim kanalićima u strukturi pjene je osigurana odlična protočnost zraka i udobnost spavanja. Visok sadržaj biljnih ulja te glatka i nježna tekstura čine madrac izuzetno ugodnim na dodir, a otvorena struktura ćelija u madracu osigurava izvrsnu propusnost zraka.
Madrac s perforiranim slojem od lateksa Clima Convoluted rolls kojeg karaktarezira visoka izdržljivost, a njegova porozna struktura omogućuje materijalu da diše. Ima četiri puta više pora od normalnog lateksa čime se osigurava bolja cirkulacija zraka. Sloj lateksa Ocean Blue Gel je zaslužan za bolju apsorpciju tjelesne topline i visoku kvalitetu odmora. Posebni kanalići u njegovoj strukturi osiguravaju optimalan protok zraka.
U proizvodnji pjenastih madraca se koriste moderna i inovativna rješenja koja omogućuju izradu kvalitetnih proizvoda koji pozitivno utječu na vaš san.

Prošivena navlaka Aloe Vera ima jedinstvena antialergijska i antibakterijska svojstva, izrađena je od posebnih vlakana i impregnirana ekstraktom lista aloe koji ubrzava cirkulaciju krvi, nježan je za kožu i štiti od prekomjernog razvoja grinja. Model je pogodan za sunčane dijelove interijera jer savršeno upija UV zrake. Sastav: 100% poliester s dodatkom ekstrakta lista aloe vere.
Svojstva: antialergijski, prozračan, mekan na dodir, otporan na prljavštinu, otporan na rastezanje, pruža dobru prozračnost, periv na 30°C.

  • Navlaka se skida i pere na (30°C)
  • Visina: 21 cm
  • Tvrdoća: H3 - srednje tvrda
  • Madrac s dvije strane udobnosti: Da
  • Zaštita od grinja: Da
  • Antialergijska navlaka: Da
  • Sastav: Lateks Ocean Blue Gel 3, lateks Clima Convoluted Rolls, Bio pjena 
  • LATEKS CLIMA CONVOLUTED ROLL
    Lateks, zahvaljujući svojoj otvorenoj strukturi, osigurava normalan protok zraka i odvođenje vlage. Prilagođava se obliku tijela i sprječava skupljanje vlage. Sadrži četiri puta više pora od normalnog lateksa što osigurava bolju cirkulaciju zraka.
  • LATEKS OCEAN BLUE GEL
    Osigurava adekvatnu termoregulaciju tijekom spavanja zahvaljujući strukturi od gela koja upija toplinu tijela i tako smanjuje količinu vlage koja prodire duboko u madrac. Poboljšava udobnost spavanja, optimalno se prilagođava obliku tijela i osigurava pravilnu cirkulaciju zraka zahvaljujući posebnim kanalićima, izdržljiv i antialergijski materijal.
  • BIO PJENA
    Pjena N3038B sadrži približno 3,7% obnovljivih sirovina , a dobiva se dodavanjem poliola biljnog podrijetla. Dodavanje sirovina biljnog podrijetla rezultira manjom potrošnjom naftnih derivata. Upotreba obnovljivih izvora za kemijske procese smanjuje negativan utjecaj na okoliš..
DODATNE SLIKE:
SAVJETUJEMO:
330
 Prednarudžba

MIŠLJENJA STRANAKA

Ormar Blanco 19

   Ilija - 2023-12-01

Ormar se uklopio uz ostali namještaj

+ izgled

- nema

Ormar s kliznim vratima Dome DO8-24 - hrast sonoma

   darko - 2023-02-04

jako lijep i veliki prostor. prekrasnog dizajna s dekorima. preporučujem svima koji vole takav dizajn. i naravno dobro se slaže ako uzmete i krevet s ormarićima. povoljno.

+ veliki prostor

- nema

Spavaća soba Roma

   matija - 2023-01-26

nema izlozenu cijenu

Komoda Idea ID-04 - bijela

   Mirjana Kaurinović Zagreb - 2022-12-12

Vašu komodu ID-04 sam izabrala između 7 drugih internet stranica koje se bave prodajom namještaja jer je bila najljepša i nabolje cjene. Elegantna, prakticna stabilna, jako sam zadovoljna. Mirjana Zagreb

+ Elegantna, prakticna stabilna

Komoda Marselle 1

   Fatima - 2022-11-26

Postovani moram priznati lijepi komadi namještaja, mene zanima debljina iverala ovih ormara i komoda. Molim vas da mi napišete tu informaciju.

Spavaća soba Tristian

   Dejan Todorovski - 2022-10-02

Madrac ukljucen u cijenu?

Noćni ormarić Nova S54 - siva

   Ksenija - 2022-08-23

Odličan proizvod kao sa slike

Kutni ormar Ultimo U13

   Tanja - 2021-03-30

Set Ultimo za dječju sobu s primjerenim dimenzijama, kutni ormar se baš lijepo uklopio u manji prostor tako da je sada iskorišten svaki kvadrat prostora.

+ Lijepa i kvalitetna izrada.

GOR