Postavke privatnosti na Svijetnamjestaja.hr
DOZVOLIZa bolje korisničko iskustvo i analizu posjeta stranice koristimo kolačiće. Za više informacija pritisnite ovdje.
Osim toga, dijelimo informacije o vašoj upotrebi naše stranice s našim partnerima na društvenim mrežama, oglašavanju i analitici koji ih mogu kombinirati s drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili kao rezultat vaše upotrebe njihovih usluga.
01 888 09 93
pon-pet: 9:00-17.00
  01 888 09 93
pon-pet: 9:00-17.00
IZABERITE DRŽAVU:

Komoda Easy EA-01 - bijeli sjaj/skandi hrast

Šifra artikla: 5015523
Stanje artikla: Prednarudžba
all message
dostava
Predviđen datum dostave: 04-10-2024
Do konca akcije
Do konca akcije še...
Odabrali ste:
promjeniti
Količina (kos):
minus
plus
449 ,00€
291 ,00
285,00
pri predplačilu (dodatni popust 6,00 €)
Najbolja cijena u posljednjih 14 dana: 253.00 € (15.02%)
Dimenzije
1560 mm 400 mm 950 mm
OPCIJE I MOGUĆNOSTI:
Mala polica Easy EA-05 - skandi hrast
-34%
41,00
27,00
 Prednarudžba
Mala polica Easy EA-04 - skandi hrast
-34%
47,00
31,00
 Prednarudžba
Proizvođač i jamstvo
Jamstvo
12 mjeseci
Specifikacija
Materijal: laminirana iverica; 16 mm
Boja: bijeli sjaj/skandi hrast
Informacije

Komoda iz kolekcije EASY je savršen način za odlaganje odjeće, kolekcije cipela, dokumenata, posteljine i drugih stvari.

Komoda EASY - optimalno iskorištavanje prostora u vašem domu

Tražite praktično rješenje za organizaciju prostora ispod stepenica ili u bilo kojem drugom dijelu vašeg doma? Komoda EASY u imitaciji skandinavskog hrasta odličan je izbor koji kombinira funkcionalnost i estetiku. Zahvaljujući komodi, svaki slobodan prostor u vašem domu postaje koristan, a interijer dobiva nov i elegantan izgled. LED osvjetljenje koje dolazi u kompletu stvorit će ugodnu atmosferu u prostoriji. Naša ponuda obuhvaća širok izbor komoda koje će savršeno odgovarati vašim potrebama i stilu uređenja.

Praktično iskorištavanje prostora

Komoda je odličan način da maksimalno iskoristite svaki raspoloživi prostor u vašem domu. Prostor ispod stepenica često je teško urediti, ali zahvaljujući posebno dizajniranim komodama postaje vrlo funkcionalan. Komode EASY se savršeno uklapaju u različite unutarnje prostore i nude puno prostora za pohranu bez kompromisa u stilu.

Estetika i funkcionalnost

Komoda u imitaciji hrasta nije samo praktično rješenje, već je dekorativni element koji će unutrašnjosti dodati toplinu i prirodni šarm. Skandinavski hrast se savršeno slaže s različitim stilovima, od klasičnih do modernih. Zahvaljujući tome, komoda može postati središnja točka koja će privlačiti poglede i oduševiti ukućane i goste.

Raznolikost modela

U našoj ponudi nalazi se široka paleta komoda EASY koje se razlikuju po veličini, unutarnjem uređenju i stilu. Nudimo modele s mnogo ladica za bolju organizaciju manjih predmeta, kao i komode s otvorenim policama koje su savršene za izlaganje ukrasa i knjiga. Svaka komoda je izrađena s posebnom pažnjom prema detaljima, te osigurava dugogodišnju izdržljivost i eleganciju.

Jednostavna montaža i održavanje

Naše komode su jednostavne za instalaciju i održavanje. Pružamo detaljne upute za montažu, zahvaljujući kojima možete brzo i bez problema sastaviti namještaj. Površina fronti, u imitaciji skandinavskog hrasta, je otporna na prljavštinu i jednostavna za čišćenje. Dovoljno je redovito brisanje vlažnom krpom da bi komoda izgledala kao nova.

Kupite sada i unaprijedite svoj dom

Ne čekajte, investirajte u praktičnu komodu i otkrijte koliko prednosti može donijeti ovo rješenje. Osiguravamo brzu dostavu i jamstvo zadovoljstva kupnjom. Zahvaljujući našoj komodi, vaša će unutrašnjost postati funkcionalnija i estetski privlačnija.

Zašto odabrati komodu EASY?

  • Optimalno iskorištavanje prostora: prikladna za teško dostupna mjesta ispod stepenica.
  • Elegantan izgled: Boja hrasta ističe toplinu i eleganciju u unutrašnjosti.
  • Visoka funkcionalnost: Prostrane ladice i police nude mnogo prostora za pohranu.
  • Jednostavno održavanje: jednostavno održavanje i trajni materijali.
  • Unutrašnjost komode može biti opremljena policama koje su dostupne kao dodatna opcija. I police EA-04 i EA-05 savršeno će odgovarati komodi EA-01.
SAVJETUJEMO
375,00
243,00
 Prednarudžba

156 cm 40 cm
MIŠLJENJA STRANAKA
Ormar s kliznim vratima Haiti - 140 cm - Bijela
Stjepan (12.06.2024) : Ma jednostavno,sve super
+ več
Noćni ormarić Kentaki
Jasmina Karuza (05.05.2024) : Kentaki namjestaj jako lijepo izgleda, lako se sastavlja, Prezadovoljna sam iako je jedna došla ogrebana. Jedino bi na dostava trebala biti malo preciznija, koliko je to moguce. Gotovo cijeli dan sam cekala na dostavu. Sigurno ću još kupovat jos Kentaki namjestja.
+ več
plus
Lako se sastavlja, ćvrsta, zaista lijepo izgleda. Prezadovoljna sam.
minus
Jedna od dvije komode mi je dosla oštećena ( ogrebotina) međutim nisam reklamirala zato što je na mjestu koje se ne vidi..
Ormar Blanco 19
Ilija (01.12.2023) : Ormar se uklopio uz ostali namještaj
+ več
plus
izgled
minus
nema
Ormar s kliznim vratima Dome DO8-24 - hrast sonoma
darko (04.02.2023) : jako lijep i veliki prostor. prekrasnog dizajna s dekorima. preporučujem svima koji vole takav dizajn. i naravno dobro se slaže ako uzmete i krevet s ormarićima. povoljno.
+ več
plus
veliki prostor
minus
nema
Spavaća soba Roma
matija (26.01.2023) : nema izlozenu cijenu
+ več
Komoda Idea ID-04 - bijela
Mirjana Kaurinović Zagreb (12.12.2022) : Vašu komodu ID-04 sam izabrala između 7 drugih internet stranica koje se bave prodajom namještaja jer je bila najljepša i nabolje cjene. Elegantna, prakticna stabilna, jako sam zadovoljna. Mirjana Zagreb
+ več
plus
Elegantna, prakticna stabilna
Komoda Marselle 1
Fatima (26.11.2022) : Postovani moram priznati lijepi komadi namještaja, mene zanima debljina iverala ovih ormara i komoda. Molim vas da mi napišete tu informaciju.
+ več
Spavaća soba Tristian
Dejan Todorovski (02.10.2022) : Madrac ukljucen u cijenu?
+ več
GOR