Postavke privatnosti na Svijetnamjestaja.hr
DOZVOLIZa bolje korisničko iskustvo i analizu posjeta stranice koristimo kolačiće. Za više informacija pritisnite ovdje.
Osim toga, dijelimo informacije o vašoj upotrebi naše stranice s našim partnerima na društvenim mrežama, oglašavanju i analitici koji ih mogu kombinirati s drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili kao rezultat vaše upotrebe njihovih usluga.
01 888 09 93
pon-pet: 9:00-17.00
  01 888 09 93
pon-pet: 9:00-17.00
IZABERITE DRŽAVU:

Radni stol Match MB-01

Šifra artikla: 5019068
Stanje artikla: Prednarudžba
all message
dostava
Predviđen datum dostave: 15.11. - 22.11.
Odabrali ste:
promjeniti
Količina (kos):
minus
plus
337 ,00€
219 ,00
215,00
za avansno plaćanje (dodatni popust 4,00 €)
Najbolja cijena u posljednjih 14 dana: 213.00 € (3%)
Dimenzije
1350 mm 670 mm 770 mm
Proizvođač i jamstvo
Jamstvo
12 mjeseci
Specifikacija
Materijal: ploča - laminirana iverica, 22 mm; prednja ploča - laminirana iverica, 16 mm
Boja: crna
Noga: metalna, profilirana
Informacije

Radni stol Match će vam osigurati funkcionalnost i nezamjenjiv osjećaj učinkovitosti. Moderan komad namještaja dizajniran za dugogodišnju upotrebu.

Učinkovit kućni radni prostor

Tražite savršen radni stol za svoj radni kutak? Stol koji će ispunjavati sve funkcionalne zahtjeve te ujedno biti i estetski dodatak vašem interijeru? Radni stol je bitan element svakog radnog prostora, osigurava prostor za koncentraciju, organizaciju i kreativni rad. Zašto se isplati uložiti u dobar radni stol?

Ergonomski dizajn za zdravlje i udobnost

Tijekom biranja radnog stola je važno obratiti pozornost na ergonomski dizajn i prilagođenu gornju površinu. Prikladna visina, radni prostor i mogućnost podešavanja visine su ključni za pravilno držanje tijekom dugotrajnog sjedenja za stolom. Dobro dizajniran stol podržava pravilan položaj kralježnice i opću udobnost pri radu, što znači veću produktivnost i manji umor.

Estetika i usklađenost s interijerom

Radni stol olakšava svakodnevni rad, ali utječe i na estetiki izgled vašeg prostora. Dostupni su različiti stilovi i materijali koji omogućuju da se stol uklopi u ostatak interijera. Drveni stolovi donose toplinu i eleganciju, metalni stolovi moderan karakter, a minimalistički modeli odgovaraju suvremenim uređenjima. Odabirom stola koji odgovara vašem stilu stvarate ugodnu radnu atmosferu.

Trajnost i kvaliteta izrade

Pri investiranju u radni stol vrijedi odabrati kvalitetne materijale i izradu. Čvrsti radni stol trajat će dugi niz godina i zadržati svoju funkcionalnost i estetiku.

Multifunkcionalnost

Radni stol može ispunjavati različite funkcije ovisno o vašim potrebama. Može biti odlično mjesto za rad s dokumentima, ali i prostor za kreativne aktivnosti, učenje ili online sastanke. Moderni stolovi često imaju duboke ladice koje omogućuju pohranu rijeđe korištenih predmeta. S dodatnim izborom ogledala možete svoj radni kutak pretvoriti u moderan toaletni stolić.

Zaključak

Radni stol je ključni element učinkovitog i udobnog radnog prostora. Pruža ergonomski dizajn, funkcionalnost, estetiku i trajnost koji su potrebni za organiziran i učinkovit rad. Odabirom radnog stola koji najbolje odgovara vašim potrebama i stilu, ulažete u svoje zdravlje, udobnost i produktivnost. Ne čekajte više – pronađite savršen radni stol koji će postati srce vašeg radnog prostora!
 

MIŠLJENJA STRANAKA
PC stol Olimpus - hrast+crna
Filka (05.10.2024) : Odličan i jednostavan za sastavit.Takav smo tražili.Stigao je na vrijeme.Sve pohvale.
+ več
Sklopivi radni stol CW-02 - hrast artisan
Kruno (25.09.2024) : 5
+ več
PC stol Level
Denis (21.10.2023) : Odličan proizvod. Brza dostava. Ljubazni djelatnici.
+ več
Uredska stolica Matrix 3 - siva/bijela
Ana (30.07.2023) : Stolica je odlicna, dostava u roku, sve pet
+ več
PC stol Level
Ivana (13.11.2022) : Naruđba došla u roku, stol je super, dostava super, sve 5
+ več
Radni stol Hunter
Ivana (13.11.2022) : Odličan stol za mali prostor u stanu. Isporuka je bila brza i u svakom trenu smo znali u kojoj fazi je dostava. Stol je čvrst i lako ga se sastavi. Jedina zamjerka je to što polica ispod radne ploče ima dasku koja stoji točno poprijeko uzduž stola i onda polica nema dovoljnu dubinu, odnosno stane manje od a4 papira ispod. Osim toga sve super i preporučujem.
+ več
Radni stol Hunter
Helena (02.06.2022) : Dostava brza. Usluga odlična. Dobar stol za mali prostor. Kvalitetan mazerijal i dobre upute za sastavljanje. Dobravkvaliteta za cijenu.
+ več
plus
Dostava brza. Usluga odlična. Dobar stol za mali prostor. Kvalitetan mazerijal i dobre upute za sastavljanje. Dobravkvaliteta za cijenu
minus
Nema nedostataka
Ladičar s kotačićima Optimal 24
Jožica (24.04.2021) : Nismo uspjeli pravilno sastavit bravu, morati ćemo još jednom probati da se sve tri ladice mogu zaključavati ...
+ več
plus
Lijep izgled, masivan i taman za manji prostor
minus
Loša uputstva za sastavljanje (loše označene šifre za šarafe), posebno za bravu.
GOR