Moderan keramički roštilj na drveni ugljen koji sjedinjuje odlične parametre pečenja, te estetiku i funkcionalnost. Zahvaljujući elegantnom izgledu i čvrstoj konstrukciji, ovaj roštilj će biti neizostavan element terase. Roštilj promjera 32 cm pruža dovoljno prostora za pripremu ukusnih jela. Rešetka za kuhanje promjera 26,5 cm osigurava precizno i ravnomjerno kuhanje bez obzira na vrstu hrane. Izrađen je od emajliranog porculana i ne samo da ga je lako održavati čistim, već i savršeno provodi toplinu, koja utječe na ravnomjerno pečenje hrane. Roštilj je izrađen od materijala Mulite i otporan je na temperature do 1000 stupnjeva, osigurava trajnost i sigurnost tijekom korištenja.
Ručke od bambusa: materijal je ekološki prihvatljiv, a istovremeno se lako održava.
Dvoslojna podesiva vrata od nehrđajućeg čelika: omogućuju skupljanje pepela i cirkulaciju zraka.
Izdržljivi sustav šarki: Robusni sustav šarki sprječava zatvaranje poklopca.
Otvor od lijevanog željeza na vrhu: omogućuje lakšu kontrolu protoka zraka, a time i unutarnje temperature.
Termometar u poklopcu: olakšava pripremu optimalno pečenih jela.
Praktičan roštilj s poklopcem
Moderan keramički roštilj na drveni ugljen odlična je kombinacija stila, funkcionalnosti i izdržljivosti.
Dizajniran za ljubitelje roštiljanja, ovaj praktični roštilj s poklopcem ispunit će očekivanja i najzahtjevnijih korisnika i pružiti nezaboravne trenutke okusa i mirisa tijekom druženja na otvorenom.
Dimljenje (110-135 °C)
Tradicionalna metoda tijekom pripremanj mesa na rosštilju. Jela ovdje poprimaju izvrstan okus.
Prženje (260-370 °C)
Tehnika koja se koristi za pečenje sa svih strana određene hrane.
Pečenje na roštilju (160-180 °C)
Omogućuje brzu pripremu mesa i povrća - direktno na roštilju ili u posebnoj tavi.
Sporo pečenje (160-180 °C)
Najčešće se koristi za pečenje kruha, traje više sati, a ponekad i cijelu noć.